IZBAČENA IZ STARAČKOG DOMA JER JE OPŠTILA SA PENZIONERIMA: Kada čujete šta im je RADILA slošiće vam se
Ilustracija, Foto: Printscreen/Instagram/wisconsin.tiff/Instagram

jezivo

IZBAČENA IZ STARAČKOG DOMA JER JE OPŠTILA SA PENZIONERIMA: Kada čujete šta im je RADILA slošiće vam se

Zvezda filmova za odrasle Tif ima 35 godina i dolazi iz Viskonsina.

Objavljeno: 21:17h

Ona je popularna po tome što voli starije muškarce, ali sada je to dovelo u nepriliku. Njena potraga da pronađe novog partnera dovela je do toga da dobije zabranjen pristup domovima za penzionere u okolini. Inače, ova žena je napravila karijeru tako što je snimila video snimke sa starijim osobama, ali poslednji video na Instagramu je uzburkao stvari.

- U poslednje vreme sam posetila dosta staračkih domova, a do sada mi je zabranjen pristup u tri u Viskonsinu jer sam bila intimna sa korisnicima! Sada ih iskradam jer je to jedini način na koji mogu da napravim svoj sadržaj - rekla je ona u videu koji je postao viralan, prenosi "Miror".

Plavokosa zvezda kaže da su njene produkcije visokog profila, iako nisu toliko popularne kod osoblja, veliki su hit među stanovnicima centara.

Devojka
foto: Printscreen/Instagram/wisconsin.tiff/Instagram

- Umorni su od toga da budu zaglavljeni kod kuće i redovno mi govore da se zbog ovih snimaka ponovo osećaju mladim, čak i bake pristaju jer udovoljavam njihovim muževima, što one više ne mogu - tvrdi ona.

Tif je žena koja se snima sa penzionerima

Tif kaže da uprkos neuspesima, ona je i dalje u potrazi za osobom u domu za penzionere.

- Moj cilj je da pronađem nove osobe kojima je potrebna zabava u životu, a koju ne mogu da dobiju zatvoreni u domu - napominje.

Tif je nedavno razgovarala za "Dejli star" i objasnila da radi na različitim veb stranicama za odrasle jer svi imaju svoja pravila i obožavatelje.

- Takođe sam zadovoljna štreberima i zaboravljenim muškarcima - rekla je ona.

Često snima sa momcima koji obično ne igraju u takvim ulogama, posebno sa onima koji se osećaju usamljeno, što je verovatno odražavalo njeno iskustvo iz detinjstva da se oseća zaboravljeno. Ona sada zarađuje oko 16.000 funti (što je oko 20.000 dolara) svake nedelje.

Bonus video:

05:29

BRZE VESTI 20.03.2024

(Espreso/Republika/EspresoZabava)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.