OVA DEVOJKA JE OTIŠLA NA UVEĆANJE ZADNJICE, PA SE IZOBLIČILA TOTALNO: Objavljen UZNEMIRUĆI SADRŽAJ posle OPERACIJE
Devojka radila lifting zadnjice, Foto: Printscreen/Instagram/aestheticsplugx

UŽAS

OVA DEVOJKA JE OTIŠLA NA UVEĆANJE ZADNJICE, PA SE IZOBLIČILA TOTALNO: Objavljen UZNEMIRUĆI SADRŽAJ posle OPERACIJE

Devojka se tokom te noći probudila veoma bolesna i sa izuzetno visokom temperaturom.

Objavljeno:

Monik Sofronij je poput mnogih drugih devojaka, želela da ima uzak struk i istaknutiju zadnjicu, što je i postigla operacijom poznatijom pod nazivom "brazilski lifting zadnjice", 2021. godine.

Međutim, ona je želela da doradi svoj izgled, pa je poverenje prepustila jednom kozmetičkom salonu, za koji je verovala da su sa razlogom na dobrom glasu.

Uzbuđena zbog mogućnosti da dobije svoj izgled iz snova, Monik koja se i sama bavi estetskim korekcijama je potrošila oko 3500 evra da bi ubrizgala po jedan litar filera u svaki guz, što je zapravo tretman koji je popularizovala Kejti Prajs.

Međutim, ona tvrdi da je samo dan pre zahvata dobila adresu na kojoj će to biti urađeno, a jedan par ju je otpratio do obližnjeg hotela.

Nakon procedure u hotelskoj sobi, na Monikinoj koži su izbili plikovi, koji su "počeli da pucaju", ostavljajući "filere i krv" da joj cure iz guze, rekla je za "ITV News", a prenosi TheSun..

Devojka se tokom te noći probudila veoma bolesna i sa izuzetno visokom temperaturom.

Monik je odmah odvedena u hitnu pomoć gde su joj rekli da ima sepsu.

- Bila sam u agoniji. Najgora bol u mom životu - rekla je Monik.

Posle nedelju dana u bolnici, ona je otpuštena kući, međutim, ubrzo joj se stanje pogoršalo, a koža čak postala crna. Lekari su otkrili da joj nije bila ubrzigana hijaluronska kiselina, već silikon, koji je narednih 6 meseci fizički mogla da istiska iz zadnjice. Iako je želela da sve izvadi hirurški, lekari su joj rekli da će joj zadnjica ostati izobličena, pa je rešila da ipak silikon ne vadi napolje.

Sada upozorava sve devojke, koje planiraju bilo kakvu intervenciju, da dobro provere gde rade i ako im je bilo šta sumnjivo, da se ne upuštaju u to.

00:09

ŽENI SRPSKOG FUBALERA SEVNULA ZADNJICA! Vetar oduvao MINI HALJINU, a snimak napravio haos na mrežama! (VIDEO)

(Espreso/Informer/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.