OPTIČKA ILUZIJA KOJU SAMO GENIJALCI MOGU ODMAH DA REŠE: Samo najpametniji mogu za 10 sekundi da nađu broj 5(FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/opticalillusionss

proverite

OPTIČKA ILUZIJA KOJU SAMO GENIJALCI MOGU ODMAH DA REŠE: Samo najpametniji mogu za 10 sekundi da nađu broj 5(FOTO)

Većina ljudi voli da se oproba u optičkim iluzijama ili bilo kojim drugim zagonetkama koje testiraju vašu vizuelnu percepciju

Objavljeno:

Ove mozgalice vam pomažu da ojačate fokus, kognitivne veštine i pogled na detalje.

Najnovija optička iluzija koja stvara privlači pažnju na društvenim medijima tiče se brojeva. Sada, pre nego što pomislite da je to matematička slagalica i pobegnete, dozvolite nam da vam kažemo da ne morate ništa da „rešavate“ u ovoj slagalici. Samo treba da pronađete broj skriven na fotografiji koju je podelio Instagram nalog prikladnog naziva, Optičke iluzije.

Ako sebe smatrate stručnjakom za uočavanje detalja, onda bi ova slagalica mogla biti baš za vas.

Pogledajte fotografiju. Vaš zadatak je da među gomilom zelenih dvojki pronađete broj 5, koji je sakriven negde na slici. Ako ste u mogućnosti da pronađete broj u roku od 10 sekundi, onda imate neverovatno fokusiran um. Jeste li spremni za izazov?

Da li ste uspeli da pronađete traženi broj za 10 sekundi ili manje? Ako to niste mogli da uradite, onda imamo savet za vas – pogledajte donji desni ugao slike. Jeste li videli broj?

Nekim korisnicima Instagrama zadatak je svakako bio lak. „Trebalo mi je manje od 1 sekunde, kao da je prva stvar koju vidim na slici bila 5, a onda sam pročitao natpis iznad“, glasio je komentar.

Druga osoba je odgovorila: „Smešno što sam našao 5 pre nego što sam završio sa čitanjem rečenice.“

Optičke iluzije nisu samo način da testirate svoj fokus i moć mozga, već nude i zanimljivu zabavu sa porodicom i prijateljima. Ove zagonetke pomažu da vaš fokus bude oštar i omogućavaju vam da testirate svoje sposobnosti na zabavan način.

BONUS VIDEO

01:07

TESTEROM PODELE ČOVEKA NA POLA! Mađioničarski trik koji već 100 godina ostavlja bez daha! (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/krstarica/A.J./prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.