DEČAK JE SVAKI DAN IŠAO NA GROBLJE I KOPAO GROB: Kada ga je MAJKA uhvatila šta radi u raki VRISNULA JE OD UŽASA
Ajušman Sing, jedanaestogodišnjak iz Indije, Foto: Godong / robertharding / Profimedia

užas

DEČAK JE SVAKI DAN IŠAO NA GROBLJE I KOPAO GROB: Kada ga je MAJKA uhvatila šta radi u raki VRISNULA JE OD UŽASA

Jedan dečak je svaki dan posle škole išao na groblje, a kada su njegovi roditelji saznali zašto bili su šokirani.

Objavljeno:

Ajušman Sing, jedanaestogodišnjak iz Indije, bi svaki dan nakon škole rekao svojim roditeljima da ide kod prijatelja i da će se vratiti uveče. Njegovi roditelji su dobro poznavali porodicu njegovog prijatelja pa su mu to dozvoljavali. Ali jednog dana Ajušmanova majka razgovarala je telefonom sa njegovim prijateljem i upitala ga zašto njen sin svaki dan posle škole dolazi kod njega.

Prijatelj je bio u čudu onim što čuje i rekao je da Ajušman nije svaćao kod njega već nekoliko nedelja. Ajušmanova majka je bila zbunjena, ali dečak ju je uverio da njen sin nije dolazio.

Znatiželjna Ajušmanova majka želela je znati gde to on stalno ide, pa ga je sledeći dan tajno pratila.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia

Dečak je išao pravo prema obližnjem groblju. Kada je stigao tamo uputio se ka zadnjem delu groblja iza velikog nadgrobnog spomenika. Njegova majka se prikrila kako bi bacila pogled i kada je videla šta radi vrisnula je od užasa.

Prišla mu je i uzela lopatu koju je on držao i plačući ga odvela kući. Pomislila je da joj je sin opsednut đavolom pa ga je odvela lokalnom egzorcisti i ispričala mu šta se dogodilo.

Videla ga je kako kopa malu rupu, dovoljno duboku da može da legne unutra, kao da kopa vlasiti grob. Dani su prolazili egzorcista je isprobavao različite metode ali ništa nije delovalo, tek nakon nekog vremena dečak je priznao majci zašto je kopao grob.

Svaki dan ga je zlostavljao stariji dečak u školi i bio je ljut na sebe zato što mu se nije mogao suprostaviti i zato je počeo kopati grob.

Užasnuti njegovom pričom, roditelji su odmah kontaktirali školu koja je izbacila učenika koji je zlostavljao Ajušmana.

Kada su roditelji nasilnika saznali šta je radio u školi, naterali su ga da za kaznu svaki dan kopa rupu dok ne bude dovoljno velika da u nju zakopa svoje omiljene stvari.

BONUS VIDEO:

55:26

REDAKCIJA 21.02.2024. 1. DEO

(Espreso/ Informer/ Prenela I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.