DEVOJKA POZVALA DEČKA DA GA UPOZNA SA RODITELJIMA: Čim ga je videla kako izlazi iz auta SMUČIO joj se za ceo ŽIVOT
Ilustracija, Foto: Profimedia

auuu!!!

DEVOJKA POZVALA DEČKA DA GA UPOZNA SA RODITELJIMA: Čim ga je videla kako izlazi iz auta SMUČIO joj se za ceo ŽIVOT

Mnogima se dešava da se zaljube na prvi pogled, pa idealizuju osobu, zanemarivši sve njene mane

Objavljeno:

Ali, kad početna euforija nestane može doći do velikog i iznenadnog razočarenja, a jednoj devojci koja je podelila svoju ispovest se upravo to desilo.

- Našla sam savršenog muškarca, bar sam tako mislila, dok ga nisam upoznala sa svojom porodicom. Čovek sa kojim sam izlazila i koji mi se zaista dopadao najednom je prestao da mi se sviđa kad se pojavio u mojoj kući izgledajući kao prosečan čovek sa sela. Ja imam 23 godine, a on 24. Viđali smo se četiri meseca i dobro smo se slagali. On je pametan, zabavan, urban i voli da putuje, baš kao i ja - započela je svoju priču ova mlada žena, a o tome je pisao i San.

Devojka ističe da je veoma bliska sa svojom porodicom, te da je imala srećno detinjstvo, iako je odrastala na selu, “usred ničega”. Nedavno je otišla kući da provede vreme sa roditeljima i mlađim sestrama. Pozvala je dečka da dođe kod nje kući i upozna njene roditelje.

- Rekla sam mami i sestrama da mi se dečko sa kojim izlazim zaista sviđa. Čekanje da stigne kod nas bilo mi je kao godina. Koračala sam gore-dole, ali u trenutku kad sam ga videla da izlazi iz automobila, stomak mi se zgrčio i znala sam da ću raskinuti! Nosio je jednu od onih seljačkih košulja i jaknu od tvida sa farmerkama. Nikada ga ranije nisam videla u nečemu sličnom. Moja osećanja su se definitivno promenila, kao da sam imala napad panike. Kad sam ga pitala zašto je odabrao takvu odeću, odgovorio mi je kako je želeo da ostavi dobar utisak. Tad sam znala da ću završiti sa njim. Više mi se nije dopadao. Sad sam zabrinuta zbog svoje reakcije. Jednog trenutka sam ga zaista zavolela, a sledećeg mi je bio prilično odbojan, o čemu se radi? - upitala je ova devojka na internet forumu.

Zapanjila se kada ga je videla u čemu zaista izlazi iz automobila

Komentari su odmah počeli da se nižu.

- Definitivno si imala napad panike!

- Ovo se može desiti i muškarcima i ženama. Radi se o tome da podsvest “odmerava” da li mislimo da bi određena osoba bila dobar dugoročni partner, tj. neko sa kim možete živeti i neko ko će biti dobar roditelj vašoj potencijalnoj deci.

- Ovo je iznenadna promena i može biti prilično ekstremna. Pokušajte da ne preopterećujete sebe. Završili ste odnos, tako da ste bar bili iskreni prema njemu - bila su neka od mišljenja koja su ljudi ostavili ispod njene objave.

bonus video

06:29

STVARI SU SE OTRGLE KONTROLI! Rešićka progovorila o odnosu sa Anđelom: Predviđali im raskid, A SAD OTKRILA ŠTA SE DESILO

(Espreso/srecnarepublika/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.