DEVOJKA OBJAVILA SNIMAK NAJJNEPRIJATNIJEG DEJTA IKADA: Videla mu u odrazu naočara NAJBEZOBRAZNIJU stvar
Ilustracija, Foto: Printscreen/Tiktok/hangoversteer

jezivo

DEVOJKA OBJAVILA SNIMAK NAJJNEPRIJATNIJEG DEJTA IKADA: Videla mu u odrazu naočara NAJBEZOBRAZNIJU stvar

Devojka koja je otišla na sastanak sa dečkom nije ni mogla da nasluti koliko će sve loše proći a mnoge je začudilo što odmah nije ustala ili mu bar sasula piće u lice.

Objavljeno:

Naime, jedna korisnica Ti Toka snimila je kratak video o najgorem sastanku na koji je ikada otišla i na snimku pokazala momenat ubog kog su joj se srušile sve nade u vezi momka koji je sedeo preko puta nje.

Uz komentar: "Volela bih da se šalim" ona je pokazala detalj koji je bio presudan a koji bi, ruku na srce mogli da zapaze samo pravi detektivi.

@hangoversteer I wish I was kidding. #fyp #inlove #bumble @ppidhebwklwosjwpqlqmbdb ♬ original sound - hangoversteer

Baš tako su mnogi i prokomentarisali, kako bi mogla da radi za policiju jer je uočila u odrazu naočara muškarca koji je sedeo preko puta nje šta zapravo gleda na mobilnom telefonu. Dok su oni bili na sastanku za koji ona nije ni slutila da ide u potpuno pogrešnom smeru, on je pogledao u svoj mobilni. Čim je uočila u njegovim naočarima odraz sadržaja ekrana, shvatila je koliko ima sati - on je gledao profile drugih žena na aplikaciji za pronalaženje partnera!

Oni koji su videli njen snimak na Tik Toku pisali su joj da je trebalo odmah da ustane i ode, a mnogi su hvalili njeno "oko sokolovo".

Bonus video:

00:28

Hapšenje B. B. i sedamnaestogodišnjeg mladića zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.