SA ŠMINKOM JE PRELEPOTICA, A KAD JE SKINE SVI SE ZALEDE U MESTU: Zbog OVOG detalja na njoj ostanu UKOPANI, šok
Šminka, Foto: Printscreen//tiktok/fabiola.98856

paŽnja

SA ŠMINKOM JE PRELEPOTICA, A KAD JE SKINE SVI SE ZALEDE U MESTU: Zbog OVOG detalja na njoj ostanu UKOPANI, šok

Fabiola je pokazala javno kako izgleda bez šminke

Objavljeno:

Tiktokerka Fabiola ima više od 13 miliona pratilaca na društvenim mrežama. Iako ovaj video na početku osporava činjenicu da je prirodna lepotica, zaista ona to i jeste. Svako ima svoje nesavršenosti na licu, te je normalno da povremeno prokrvari usna, izađe neka bubuljica ili druga pojava na licu.

Takođe, ona je namerno raščupala kosu zbog čega deluje još neurednije. Primetno je da ima krupne oči, velika puna usta, usnu koja je malo prokrvarila i generalno čisto lice. Ipak, ova transformacija je bila velika.

Devojka je stavila puder, malo sjaja, ajlajner, maskaru što je doprinelo da izgleda još lepše. Takođe, isfenirala se zbog čega izgleda još bolje i urednije, dok je na snimku imala čupavu, kovrdžavu kosu.

Fabiola je pokazala javno kako izgleda bez šminke

@fabiola.98856

Reply to @fabuloususer my neck cracks everytime 😂🤕-220

♬ original sound - fabiola.98856

Video je objavljen na TikToku i prikupio je više od 10 miliona pregleda.

"Kako si uspela ovo da uradiš", "Kako je ovo moguće?", "Bože koja transformacija", "Šta šminka uradi od čoveka, u ovom slučaju žene", "Plašim se kakvu moć ima šminka", pisali su joj ispod videa zaprepašćeni korisnici društvene mreže. Isto, mnogi su se pitali kako je uspela da sakrije svoje krupne oči, po kojima je i prepoznatljiva.

Ovim video snimkom ona je pokazala da zna da se šali na svoj račun, kao i da lako prihvata kritike. Želela je da pokaže ljudima kako niko ne može da "poljulja" njeno samopouzdanje već će bez problema javno pokazati svoju "drugu stranu", odnosno opuštenu verziju, kada je bez šminke i čupava kod kuće.

Da li biste vi objavili nešto ovako javno?

01:29

KAKO NAJLAKŠE I NAJEFIKASNIJE OČISTITI LICE KOD KUĆE? Potrebna su dva sastojka koja svako domaćinstvo ima: Koža će vam prodisati!

(Espreso/Najžena/Vesna Vukadinović/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.