OVA ŽENA IMA NOKTE DUGE ČAK 18 CM, A SVE ZANIMA KAKO IDE U TOALET: Jednom je sebi napravila RANU dok se...(VIDEO)
Katrina Mari, Foto: Printscreen/Tik-Tok/trinamarieasmrnails

ajoooj!

OVA ŽENA IMA NOKTE DUGE ČAK 18 CM, A SVE ZANIMA KAKO IDE U TOALET: Jednom je sebi napravila RANU dok se...(VIDEO)

Katrina Mari je pravnica i tiktokreka koju na ovoj društvenoj mreži prati više od pola miliona ljudi

Objavljeno:

Tačnije 628.000 njih redovno prati objave ove žene zbog njenog neobičnog načina života koji uspeva da vodi uprkos predugim noktima. Naime, ova dama ima nokte dužine 18 cm i teško da iko može i da zamisli da bilo šta može da uradi s njima, ali to ne predstavlja nikakvu novinu za Katrinu.

Ova dama ima čak troje dece, ali navodi da kada ih je dobila nokti su joj bili upola manji, što znači da su i dalje imali dužinu od oko 9 cm. Tiktokerka navodi da bez problema obavlja svakodnevne poslove uz ovakve nokte. Ona nikakvih problema nema ni sa odlaskom u toalet, budući da ima posebno pravilo za to, koje ipak na kraju nije otrkila.

Česti su komentari da joj je verovatno higijena užasna, budući da “ko zna šta se sve krije ispod tih kandži”, ali ona i na to ima spreman odgovor. Naime, ova žena je radila mnoge poslove posebno one koji zahtevaju besprekornu higijenu.

- Ljudi bi trebalo da znaju koliki stepen higijene bi trebalo da ima frizerka i šminkerka. Žene dolaze kod njih da bi se ulepšale, zato sve mora da bude u savršeno higijenskim uslovima. Kada sam odlučila da imam duge nokte, naravno da sam nastavila sa svojim navikama, što podrazumeva higijenu na visokom nivou - objasnila je ona za San.

Mari je radila i kao menadžerka za poznate ličnosti, pa otriva kako je došla na ideju da i sama postane Tiktokreka.

- Dovezla sam se do klijenta, a u njegovom dvorištu je bio parkiran red luksuznih automobila. Tada sam se zapitala zašto se zadovoljavam prosečnim poslovima. Zašto ja zastupam te ljude, umesto da poradim na tome da postanem i sama jedna od njih. Ne možete samo da uradite nokte i da očekujete čudo na Tik-toku. Sećam se da sam rešila da počnem da glumim određene uloge, recimo radnica u brzoj hrani je samo jedna od njih. Za prvo snimanje sam nabavila opremu vrednu 4.000 evra i uključila snimanje uživo, samo sam se molila Bogu da krene. Taj prvi video dobio je 222.000 pregleda, tako je sve počelo - objasnila je ona.

Kada ne sređuje nokte za šta joj treba 15 sati i to 2-3 puta mesečno, ona je pomoćni pravnik na suđenjima.

- Mojoj advokatskoj kancelariji nisu smetali moji nokti, zaposlili su me zbog mog znanja. Redovno se pojavljujem na sudu sa najboljim noktima i u pink sakoima. Jednom mi je u restoranu prišla mama pevačice Bijonse da mi pohvali nokte. Jedinu neprijatnost koju sam imala sa njima je kada sam se povredila prilikom tuširanja. Istina je da sam se posekla noktima i lečila ranu 10 dana, ali ništa nije bilo ozbiljno. Ipak od noktiju najviše zarađujem na Tik-toku - zaključuje Katrina.

BONUS VIDEO

00:56

POTPUNO UVRNUTO: Kokošji nokti vladaju Instagramom! Da li biste se usudile?

(Espreso/Srecnarepublika/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.