DVE NAJLEPŠE ŽENE SVETA OTKRILE KAKO SU SMRŠALE: Ovi saveti će pomoći svima posle PREJEDANJA NAKON PRAZNIKA
Keli i Kristina, Foto: Instagram/@kellyclarkson/@xtina

prepolovile se

DVE NAJLEPŠE ŽENE SVETA OTKRILE KAKO SU SMRŠALE: Ovi saveti će pomoći svima posle PREJEDANJA NAKON PRAZNIKA

Njih dve su doživele značajnu transformaciju

Objavljeno: 07:54h

"Nova godina, nova ja!" - tipična novogodišnja rezolucija koja se odnosi na poboljšanje izgleda tela, korekcije telesne težine na željenu i povećanje fizičke aktivnosti.

Ipak, tek su pojedinci svesni da su ovo odluke koje treba da budu održive, pa su na njima vredno radili tokom prošle godine, nisu odustali i ostvarili su željeni uspeh.

Muzičarke Keli Klarkson i Kristina Agilera su vidno transformisale svoje figure.

Keli Klarkson
foto: Kelly Clarkson/printscreen/jutjub

Zvezda američkog "Idola", Klarkson, nedavno je otkrila svoju tajnu gubitka kilograma. Govoreći za "People", Keli, koja je ranije govorila o svom iskustvu sa štitnom žlezdom i autoimunim bolestima, rekla je da je izgubila 16 kilograma nakon što je promenila ishranu da bi rešila zdravstvene probleme.

- Smršala sam jer sam slušala svog doktora - par godina to nisam činila. I 90% vremena sam stvarno dobra u tome jer je proteinska dijeta ionako dobra za mene. Ja sam devojka iz Teksasa, pa volim meso - izvinite svi vegetarijanci na svetu!

Kristina Agilera
foto: Profimedia

Agilera je oduševila fanove transformacijom tela kada je nastupila na otvaranju svoje rezidencije u Las Vegasu. Pevačica je izgubila 18 kilograma nakon što se posvetila zdravoj, uravnoteženoj ishrani i režimu vežbanja.

Zdrava ishrana i vežbanje nisu baš tajna, ali očigledno su dobro funkcionisali za nju.

Telesna težina pevačice je varirala tokom godina nakon što je postala majka, Agilera je prihvatila svoje obline i ranije je rekla da "mrzi da bude super mršava". Ali sada je pevačica shvatila da joj nisu potrebne nikakve rigorozne dijete i zato se fokusira na čistu ishranu. Prema "In Touch Weekly", njen fitnes trener je otkrio da Kristina Agilera uživa u jogi, boksu, treningu snage i kardio vežbama četiri do pet puta nedeljno.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Ona/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.