POZNATA MANEKENKA MARIJA VITOR (19) PREMINULA POSLE TRANSPLATACIJE JETRE: Njeno telo nije izdržalo, oglasio se OTAC
Marija Sofija Vitor, Foto: Printscreen Instagram/MariaSofiaVitor

TUGA

POZNATA MANEKENKA MARIJA VITOR (19) PREMINULA POSLE TRANSPLATACIJE JETRE: Njeno telo nije izdržalo, oglasio se OTAC

Vest je rastužila brojne fanove Instagram zvezde Marije Sofije Vitor

Objavljeno:

Brazilska Instagram zvezda Marija Sofija Vitor umrla je u 19. godini nekoliko dana nakon transplantacije jetre, saopštio je njen otac. Ova tinejdžerka morala je da se sedmog decembra podvrgne hitnoj operaciji, njena porodica je neposredno pre toga javno objavila da se traži donor.

"Moja najstarija ćerka Sofija ima ozbiljan zdravstveni problem, zbog čega je je od jutros na listi čekanja za transplantaciju jetre. Zamolio bih vas da pomolite za moju ćerku i za sve one koji je vole", poručio je tada Vitor Valim.

Vest je rastužila brojne fanove Instagram zvezde Marije Sofije Vitor.

sveće
foto: Godong / robertharding / Profimedia

"Sa najvećom boli i tugom obaveštavam sve da je moja voljena ćerka Sofija umrla. Nažalost, njeno telo nije izdržalo", poručio je očajni otac koji je ranije javno govorio o njenoj borbi:

"Nakon zakonske procedure i nakon što se upisala u red za transplantaciju jetre, Sofija je uspela da pronađe donora zbog hitnosti njenog slučaja.

Jutros je pronađen kompatibilni donor i operacija je uspešno sprovedena. Ali narednih 48 sati ipak će biti pod posmatranjem da bi se utvrdilo da li će njeno telo prihvatiti novi organ.

Želeo bih da se zahvalim porodici donora na njihovoj saosećajnosti i pomoći da moja ćerka dobije novi život.

Bog ih blagoslovio. Molimo vas da nastavite sa svojim molitvama i šaljete pozitivnu energiju u ovoj novoj fazi Sofijine borbe".

Vitor Vadim je gradonačelnik brazilske opštine Caucaia, njegova ćerka Sofija Marija je pre manje od mesec dana bila na koncertu Tejlor Svift u Sao Paulu. On nije otkrivao kakve komplikacije su usledile nakon operacije pa je došlo do kobnog ishoda.

Bonus video:

02:40

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji Majke i snajke: Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

(Espreso/BlicŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.