OVO SU BLIZANCI NATAŠE NINKOVIĆ KOJI SE NE POJAVLJUJU U JAVNOSTI: Otišli da žive VAN SRBIJE i izgledaju kao APOLONI
Nataša Ninković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

divni

OVO SU BLIZANCI NATAŠE NINKOVIĆ KOJI SE NE POJAVLJUJU U JAVNOSTI: Otišli da žive VAN SRBIJE i izgledaju kao APOLONI

Mamin ponos i dika

Objavljeno:

Glumica Nataša Ninković (51) ima bogatu višedecenijsku karijeru na kojoj joj mnogi mogu zavideti. Jugoslovenska publika imala je priliku da se prvi put susretne sa tada mladom glumicom u filmu "Tri karte za Holivud" iz 1993. godine. Ovaj filmski klasik obeležio je početak jedne značajne karijere i privukao pažnju gledalaca širom regiona.

Međutim, prva velika uloga za ovu talentovanu glumicu došla je pet godina kasnije, u ranoj fazi njene karijere, kada je ostvarila zapaženu ulogu u ratnoj drami "Spasitelj".

Nakon prvog susreta sa jugoslovenskom publikom, glumica je nastavila da gradi svoju karijeru i stiče popularnost u svetu glume. Očaravajuća pojava i izuzetan glumački talent ubrzo su je istakli među kolegama, a njeni nastupi u različitim žanrovima doneli su joj brojne prilike za dalji napredak.

Nakon što je osvojila publiku, srpska glumica osvojila je i čovek svog života. Nataša Ninković udata je za 10 godina starijeg supruga, biznismena Nenada Šarenca. U braku su 26 godina i uživaju u ljubavi kao prvog dana. Iz te ljubavi dobili su dva sina, Matiju i Luku.

Nataša je poznata po tome što ne deli mnogo detalja o svom privatnom životu, ali ponekad objavi fotografije svojih sinova na društvenim mrežama. Luka i Matija su blizanci i često se pojavljuju zajedno na fotografijama. Obojica studiraju u inostranstvu.

Bonus video:

02:40

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji Majke i snajke: Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.