SOFIJA VERGARA KONAČNO OTKRILA TAJNU SVOG SAVRŠENOG IZGLEDA IZGLEDA: Ne postoji SRBIN kojem se OVA CICA ne sviđa
Sofija Vergara, Foto: prentscreen/instagram/sofiavergara

predivna

SOFIJA VERGARA KONAČNO OTKRILA TAJNU SVOG SAVRŠENOG IZGLEDA IZGLEDA: Ne postoji SRBIN kojem se OVA CICA ne sviđa

Šali se na račun poruka koje čita, opisujući ih kao komentare poput: "Uradila je toliko stvari na sebi da više ni ne liči na sebe"

Objavljeno: 12:44h

Sofija Vergara nedavno je dala intervju za magazin Glamur u kojem je predstavila svoju novu liniju kozmetike pod nazivom Toty, istovremeno se osvrćući na kontroverze oko optužbi da je prošla kroz niz plastičnih operacija.

U svojim izjavama, 51-godišnja glumica naglašava da su optužbe o brojnim plastičnim operacijama potpuno neosnovane, često ih smatrajući smešnim. "Ponekad pročitam poruke - pokušavam izbegavati komentare jer, zašto? Obično su ljudi loše raspoloženi, depresivni ili ljubomorni", deli Vergara.

Pogledajte i zavodljiv ples koji je ova glumica izvela, Sofija je stvarno nestvarna!

Šali se na račun poruka koje čita, opisujući ih kao komentare poput: "Uradila je toliko stvari na sebi da više ni ne liči na sebe", na šta odgovara: "I razmišljam, zašto biste radili plastičnu operaciju da biste izgledali gore nego pre, hajde!"

Glumica želi istaći da je njen izgled rezultat prirodnog starenja, braneći se od kritika. "Uvek želim reći: 'Ne, to se zove starenje! Zato izgledam drugačije!'", kaže Vergara.

Iako su je optuživali za plastične operacije, Sofija priznaje da se povremeno podvrgava manjim estetskim zahvatima kako bi održala svoju lepotu. "Tu i tamo radim male stvari. Radim dosta mikroneedling tretmana kad mogu. Takođe, nemam pauze. Volela bih imati odmor od posla. Uradila bih još mnogo toga, ali radim mikroneedling, male lasere za kapilare jer imam rozaceu. Redovno radim botoks za oči i vrat", otkriva.

Napominje da su to sitnice koje ne zahtevaju dugotrajno odsustvo iz javnosti, jer zbog svojih obaveza nema vremena za dugotrajne procedure.

Bonus video:

02:40

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji Majke i snajke: Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

(Espreso/24sedam/K.B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.