MOMAK POJEO BUREK PA DOBIO NOVČANU KAZNU OD KOJE SE VRTI U GLAVI: Zbog GREŠKE KOJU JE NAPRAVIO reagovala POLICIJA
Burek, Foto: Printscreen/youtube/TVKopernikus

paŽnja

MOMAK POJEO BUREK PA DOBIO NOVČANU KAZNU OD KOJE SE VRTI U GLAVI: Zbog GREŠKE KOJU JE NAPRAVIO reagovala POLICIJA

On je užinao burek, kada mu je prišla policija. Celu situaciju snimila je kamera, a fotografija je osvanula na društvenim mrežama

Objavljeno:

Mladi dostavljač u Ljubljani zaradio je kaznu od 400 evra, jer je u vreme kovid-restrikcija uhvaćen na stepeništu crkve bez maske.

On je užinao burek, kada mu je prišla policija. Celu situaciju snimila je kamera, a fotografija je osvanula na društvenim mrežama.

Slučaj je odjeknuo u javnosti, ali sada će momku novac biti vraćen (400 evra). Isto važi za više od 60.000 Slovenaca koji su prekršili mere tokom pandemije, prenosi BBC.

U periodu od dve i kusur godine, policija je izrekla kazne ukupne vrednosti od šest miliona evra, ali ove nedelje stupa na snagu zakon o povraćaju novca.

Ovime će biti ispunjeno obećanje premijera Roberta Goloba dato pre nego što je njegova stranka Slobodarski pokret izabrana prošle godine.

Prethodna vlast, na čijem čelu je bio Janez Janša, uvela je stroga ograničenja kretanja i okupljanja, a noću je bio na snazi policijski čas.

Ogladneli dostavljač hrane bio je jedan od mnogih koji su kažnjeni zbog kršenja propisa o nošenju maski unutra ili napolju.

04:17

PRVI BUREK NAPRAVLJEN JE U NIŠU: Od 1498. jede se rukama, a za 15. godina neće imati ko da ga pravi (KURIR TV)

(Espreso/telegraf/S.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.