SNAJKA ZABRANILA SVEKRVI DA VIĐA DETE KADA JE VIDELA ŠTA MU JE URADILA: Ovaj MONSTRUOZNI POTEZ niko ne bi OPROSTIO
Uplakano dete, Foto: Cat Simpson / Alamy / Alamy / Profimedia

užas

SNAJKA ZABRANILA SVEKRVI DA VIĐA DETE KADA JE VIDELA ŠTA MU JE URADILA: Ovaj MONSTRUOZNI POTEZ niko ne bi OPROSTIO

U životu ne možete birati svoju porodicu, ali ni porodicu koju udajom/zenidbom dobijete

Objavljeno: 10:28h

U životu ne možete birati svoju porodicu, ali ni porodicu koju udajom/zenidbom dobijete. Još kada deca jednom dođu, tada je neizbežno da svi, posebno bake i deke imaju svoje mišljenje o odgajanju unučića. Međutim, jedna mama ostala je besna nakon što je njena svekrva uzela stvar u svoje ruke i bez dopuštenja ošišala njenu ćerku tinejdžerku. Jako uznemirena, majka se obratila Reditu kako bi objasnila svoju priču.

"Imam ćerku Vihanu (14) sa svojim suprugom Koleom. Moja svekrva, Koni nedavno je pozvala Vihanu za vikend kod nje i mog svekra Toma. Već su moju ćerku posećivali za vikende i praznike pa se nisam brinula da će se nešto desiti, a činilo se da je i Vihana dobro tokom naših jutarnjih i večernjih telefonskih poziva", napisala je. Međutim, mama je doživela šok nakon što je pokupila ćerku od svekrve - Vihanina prethodno duga i kovrdžava kosa sada je bila mnogo kraća i ravna.

"Danas, kad je moja svekrva dovezla Vihanu, bila sam šokirana kad sam videla da joj je kosa koja je bila duga gotovo do struka sada kratka do ramena i da je isrpavljena. Vihana je odlučila da pusta svoju kosu od kada je išla u šesti razred i ranije nije izrazila želju da ispravlja svoju inače kovrdžavu kosu.

Vihana mi je uplakana objašnjavala da je njena baka sve to sama uradila, i da je rekla da sam joj ja dala dozvolu da to uradi. Bila sam užasnuta i nakon što sam utešila svoju ćerku, rekla sam suprugu šta se desilo. Razgovarali smo sat vremena o tome šta moramo da uradimo u vezi s tom situacijom", dodala je. 39-godišnjakinja je rekla da su se ona i njen suprug tada oboje složili da svekrva više neće viđati svoju unuku sve dok "ne nauči da poštuje Vihanine granice"

Stvari su se dodatno pogoršale kada se saznalo da je Koni radila i svom suprugu iza leđa. "Na kraju smo zvali mog svekra da vidimo ima li on ikakve veze s ovim, a on je bio užasnut kada smo mu objasnili stvari i rekao da ga je svekrva takođe lagala o dobijanju mog dopuštenja za ovo. Na kraju sam poslala poruku svojoj svekrvi o tome kako ne može da viđa Vihanu nasamo dok se ne izvini za ono što je uradila i dok ne nauči da poštuje granice drugih", objasnila je ona.

svekrva
foto: Profimedia

Sada deka boravi u hotelu i razmišlja o svom braku, a svekrva je obasipa porukama. "Bilo je mirno neko vreme dok nisam počela da budem bombardovana porukama moje svekrve. Ona je besna na mene jer kako kaže, ja pokušavam da je držim dalje od njene unuke. Takođe, besna je i što sam sve rekla svekru pa on sada odseda u hotelu i razmišlja o njihovom braku. Lusi, sestra mog supruga me je takođe izvređala za ono što sam uradila, rekavši da nije zločin što je moja svekrva postupala u najboljem interesu svoje unuke čak i ako mi je radila iza leđa, jer očigledno se ja nisam brinula za nju", objasnila je.

Objava na Reditu izazvala je opštu pometnju na internetu sa stotinama odgovora koji su se složili da je svekrva otišla predaleko. "Laganje da ima vaše dopuštenje je ono što me stvarno naljutilo. Laganje svoje unuke, laganje muža... šta je očekivala da će se desiti?", "To nije bio najbolji interes vaše ćerke. Bilo je protiv njenih želja. Svesno je učinila nešto za šta je jasno znala da nije u redu", "Ovo je zapravo napad, ošišala je maloletnicu bez dopuštenja. Prijavite to policiji", bili su samo neki od komentara.

Bonus video:

02:40

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji Majke i snajke: Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.