MLADOŽENJA ZARONIO MLADI POD HALJINU, A ONDA JE URADIO NEŠTO ZBOG ČEGA JE NJEN OTAC OTIŠAO: Ovo nikada niste VIDELI
Ilustracija, Foto: Printscreen7Instagram/kaitmarsh_

MORATE ZNATI

MLADOŽENJA ZARONIO MLADI POD HALJINU, A ONDA JE URADIO NEŠTO ZBOG ČEGA JE NJEN OTAC OTIŠAO: Ovo nikada niste VIDELI

Ovaj prljavi ples otrgao se kontroli

Objavljeno:

Svi u neverici posmatraju frapantne scene!

Prljavi ples na svadbi

Kada nekoga pitate za savet oko organizacije svadbe uglavnom će reći: "Radite onako da vama bude lepo i prijatno". Ovaj par defintivno je to i uradilo, ali mnogi bi rekli da sledeće scene nisu za svačije oči. Naime, influenserka Kejt Marš već ima dete sa svojim sadašnjim partnerom, ali su odlučili da upriliče veselje za svoje bliske ljude.

U momentu lude zabave, njen partner odnosno sadašnji suprug, poželeo je da napravi pravi spektakl pred gostima i da joj pruži prljav ples. Zaronio je pod njenu venčanicu, skinuo joj podvezicu, a polnim organom se "trljao" o njenu facu. Taj bezobrazan detalj bio je malo previše za prisutne goste, te se videlo koliko je njenom ocu neprijatno da ovako nešto gleda. Sve vreme je negodovao i sklanjao pogled sa pomenute scene.

Mladoženja skida podvezicu

Mlada se veselo smejala i uživala u spektaklu koji je priredio njen suprug pred zvanicama. Video je postao viralan te je u rekordnom roku skupio čak 65 miliona pregleda. Komentari su se samo nizali.

"Takođe, kamera je usmerena tačno prema njemu", "Vau, kako tvoj tata izgleda mlado", "Ma ovo je vrh", "Ovo je umetnost, savršen par", "Svaka čast oboma, tako bih volela da sam tamo", "Ma ovo je totalno kul", pisali su ispod videa.

Bonus video: Zdrav recept iz putopisa Marka Pola

03:36

Zdrav recept iz putopisa Marka Pola

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.