GOLA ČISTI TUĐE KUĆE DOK JE KLIJENTI GLEDAJU: Debelo naplaćuje RIBANJE, a evo kako MUŠKARCI reaguju dok to RADI
Ilustracija, Foto: Lottie Rae / SWNS / SWNS / Profimedia / Profimedia

MORATE ZNATI

GOLA ČISTI TUĐE KUĆE DOK JE KLIJENTI GLEDAJU: Debelo naplaćuje RIBANJE, a evo kako MUŠKARCI reaguju dok to RADI

Spremačica gola čisti tuđe kuće za debelu lovu

Objavljeno: 09:32h

Sa izuzetkom jarkožutih gumenih rukavica za čišćenje, Loti Rej potpuno gola čisti i riba domove svojih klijenata. Da, dobro ste pročitali - ova profesionalna čistačica radi potpuno naga, a za to naplaćuje 61 dolara na sat. Iako je Loti jasno naglasila da je njen posao samo čišćenje, neretko se sureće sa klijentima koji veruju da će dobiti više toga za svoj novac.

"Postoji nekolicina muških klijenata koji su pomalo jezivi i angažuju me uz očekivanje da će dobiti još nešto pored čiste kuće. Uvek akcentujem da sam tu samo da počistim, ali mi oni kažu da su druge čistačice bile striptizete ili su ih masirale", ispričala je ova 32-godišnjakinja za "Ny Post".

Rej sebe opisuje kao ženu slobodnog duha, a ovim poslom se bavi od 2017. godine kada je prihvatila ovaj čudan poslovni predlog kako bi zaradila više novca.

"Uvek tražim način da zaradim dodatni novac i veoma volim da sam gola, pa sam pomislila: 'U redu, probaću, što da ne'. Upoznala sam različite ljude tokom godina", objašnjava.

Loti kaže da mlađi muškarci sa dobrim prihodima jednostavno žele da isprobaju nešto drugačije, dok je nekima gola sobarica zabavan prizor. Prisetila se i kako je jedan mladić puštao porngorafiju na svom televizoru, dok je ona naga glancala njegov stan.

Dodaje i da neki od njenih klijenta jednostavno žele društvo ili nekoga s kim bi mogli da popričaju. Jedna od njenih redovnih mušterija je i sam nudista. "Već je go kada uđem, popijemo kafu, ja se poigram s njegovim psom i onda se bacim na posao", kaže.

"Puno klijenata se takođe razgoliti; neki od njih su nervozni u početku i obučeni su sve dok se dovoljno ne opuste ili ne osete da su dovoljno sigurni u sebi", dodaje gospođica Rej.

Ona se prisetila i jednog klijenta koji je imao najprljaviju kuću koju je ikada videla, ali nije želeo da je očisti - samo je hteo društvo.

Ova dama akcentuje da i njenom sadašnjem partneru ne smeta njen posao, a da je to bio slučaj i sa bivšim momcima.

"Moji prijatelji i porodica znaju šta radim, iako se stalno pitaju zašto to radom. Oni misle da su svi ti muškarci čudni i jezivi, ali su oni generalno dobri ljudi", zaključila je.

Bonus video: Trik za pranje plastičnog posuđa

00:59

ZLATNI TRIK ZA PRANJE PLASTIČNIH POSUDA: Ne morate da ih bacate, na ovaj način ćete SKINUTI NAJGORU MASNOĆU! (VIDEO)

(Espreso/BlicŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.