IZAŠAO EKSPLICITNI SADRŽAJ ĆERKE POZNATIH RODITELJA NA SAJTU ZA ODRASLE: Pridružila joj se MAJKA, jedva čeka da...
Skandalozna porodica Šin, Foto: Profimedia

šok

IZAŠAO EKSPLICITNI SADRŽAJ ĆERKE POZNATIH RODITELJA NA SAJTU ZA ODRASLE: Pridružila joj se MAJKA, jedva čeka da...

Ćerka Deniz Ričards želi da poveća grudi, a pošto je slavna majka u istim godinama uradila isti estetskih zahvata smatra da će ova plastična operacija biti velika grešku

Objavljeno:

Američka glumica, rijaliti zvezda i biša supruga Čarlija Šina, Deniz Ričards, bi (52) nada se da će je njena 19-godišnja ćerka Sami Šin poslušati.

Ćerka Deniz Ričards želi da poveća grudi, a pošto je slavna majka u istim godinama uradila isti estetskih zahvata smatra da će ova plastična operacija biti velika grešku.

"Meni su se rugali zbog grudi kad sam bila tinejdžerka jer su govorili da imam grudi kao kad te ubode komarac. Napravila sam ih kad sam imala godina kao Sami sad", ispričala je glumica, prenosi Page Six. Dodala je kako planira da izvadi implante.

"Pokušavam je je odgovorim, a razlog zašto ću ih ja ukloniti je zato što su toksični. Nisam to znala kad sam imala 19. I to nije jednostavna operacija. Jako je bolna", rekla je, iako nije objasnila na šta je tačno mislila rekavši da su "otrovni".

Deniz Ričards
foto: Profimedia

Bez obzira na to šta joj majka govori, Sami i dalje želi da ode na operaciju. Inače, Sami snima i objavljuje sadržaj na platformi za odrasle. Na istoj platformi pridružila se i njena majka Deniz Ričards.

"Imala sam 10 godina i rekla sam da ne mogu da dočekam kad ću imati velike grudi kao moja mama. Svim mojim prijateljicama su porasle grudi, a ja sam pomislila: 'Okej, a kad je moj red?' Uvek sam u brus stavljala čarape i ostale stvari", priča Sami Šin.

Trenutno je sputava to što mora da prstane sa konzumiranjem cigarete barem mesec dana pre zahvata.

Deniz Ričards
foto: Dede BACKGRID Backgrid UK Profimedia

"Zavisna sam od nikotina već pet godina", rekla je u videu pratiocima ističući kako je pokušavala da prestane već nekoliko puta, ali nije uspela.Inače, Sami je ćerka Deniz i slavnog glumca Čarlija Šina (58). Zajedno su dobili i ćerku Lolu (18).

01:39

SIN MI JE OTVORIO ONLYFANS! Branka Blek Rouz šokirala pričom sa golim fotkama: Rekao mi da je to idealno za mene! OTKRILA ZARADU

(Espreso/Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.