SESTRE BLIZNAKINJE SE UDALE ZA BRAĆU BLIZANCE: Ostale trudne u isto vreme UPRKOS UPOZORENJIMA LEKARA (VIDEO)
Dva para blizanaca, Foto: Printscreen/TikTok/infos.everyday

NEVEROVATNO

SESTRE BLIZNAKINJE SE UDALE ZA BRAĆU BLIZANCE: Ostale trudne u isto vreme UPRKOS UPOZORENJIMA LEKARA (VIDEO)

Čak su i lekari bili zbunjeni nakon rezultata testiranja roditelja i dece

Objavljeno: 21:53h

Ljubav nema pravila i ne biramo u koga ćemo se zaljubiti. Braća identični blizanci Džoš i Džeremi zaljubili su se u sestre Britni i Brianu, koje su takođe jednojajčane bliznakinje. Oni su se venčali istog dana, ali su ih doktori upozorili da ni slučajno sestre ne ostanu trudne u isto vreme. Međutim, one su želela baš to i obe su u isto vreme ostale u drugom stanju ne mareći za upozorenje lekara.

Tokom trudnoće obe mame su morale da prođu kroz brojna testiranja, a porodile su se istog dana. Šok je usledio kad su lekari testirali novorođenje bebe.

Zbog toga što su im roditelji identični blizanci, a obe majke su u isto vreme bile trudne testiranje beba pokazalo je zapanjujuće rezultate. Novorođena deca iako su od drugih roditelja nosila su identičan genetski materijal i i genetski su bili poput rođenog brata i sestre zbog toga što su im roditelji identični blizanci.

Detaljnim DNK testovima bili su podvrgnuti i roditelji a rezultati su pokazali zapanjujuću istinu da deca dele genetske markere toliko identične kao da su ne samo rođeni brat i sestra već savršeno održavaju liniju svojih roditelja takođe blizanaca.

@infos.everyday These twins married twins and were pregnant at the same time. Doctors warned them not to ! #learnontiktok #truestory #twins #pregnant ♬ Suspense, horror, piano and music box - takaya

Iako mnogi ne veruju u istinitost ove priče, priča ova dva para zapalila je društvene mreže.

- Da li njihova deca izgledaju poput blizanaca?

- Da li bi rezultati bili drugačiji da su trudnoće u različitom periodu?

- Doktori kažu da su oni bili konektovani na isti Wi-fi...

- Ovo je mnogo teže razumeti nego matematiku.

- Izgubila sam se skroz.

- Moji roditelji su uradili isto (ali nisu blizanci) moja mama se udala za tatu, a njen brat je oženio tatinu sestru tako da ja imam duple rođake, to je kul - bili su neki od komentara.

Iako je većina komentarisala kako je cela ova situacija konfuzna, mnogima je priča bila vrlo interesantna i pomalo neverovatna. Neki su se složili da bi u slučaju bolesti sigurno neko od njih mogao da pomogne budući da dele identičnu genetiku.

Mnogi su ih nazvali čudo prirode rekavši da su se ovde spojile sličnosti a ne razlike i to sa sobom nosi svoju lepotu i autentičnost. Bilo je i onih koji su sumnjali u verodostojnost ove priče rekavši da su takve stvari nemoguće, dok su drugi poručili kako se nadaju da će biti još blizanaca u njihovoj porodici i da će se ta praksa nastaviti.

Majke i snajke

02:40

SA NAJVIŠIM OCENAMA OVA PORODICA ZGRABILA POBEDU! Ako ne znate ko je otišao kući sa nagradom od 100.000 dinara POGLEDAJTE OVDE

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.