POZVAO DEVOJKU NA VEČERU, A ONA NAPRAVILA RAČUN OD 20.000 DINARA: Kada je doša RAČUN niko se nije HVATAO za nočanik
Ilustracija, Foto: Profimedia

blam

POZVAO DEVOJKU NA VEČERU, A ONA NAPRAVILA RAČUN OD 20.000 DINARA: Kada je doša RAČUN niko se nije HVATAO za nočanik

Izašla sa dečkom na večeru i napravila račun od 20,000 din

Objavljeno:

Ono čemu se nije nadala je da muškarac s kojim je bila na sastanku neće platiti ni dinara.

Jedna devojka izazvala je kontroverzu na internetu nakon što je naručila hranu u vrednosti od 150 funti (173 evra) na prvom sastanku, očekujući da će sve platiti muškarac sa kojim je i izašla.

Žena imena Ekuana sa sedištem u Atlanti, SAD, naručila je hranu koja je uključivala 48 ostriga. Iako je očekivala da će poručivanje morskih plodova biti preskupo, ono što nije očekivala bilo je da muškarac sa kojim je izašla neće platiti ni centa - jer je u jednom trenutku ustao i otišao.

Na društvenim mrežama mlada devojka pokazala je sve što je naručila na sastanku koji se iznenada završio kada je on pobegao, nakon što je video ukupni račun. Ekuana je otkrila da je par razgovarao neko vreme preko telefona kada ju je on pitao bi li bi volela da se upoznaju uživo.

Ona je naravno pristala, pa je par otišao u restoran gde je ona, na njegovo iznenađenje, naručila nekoliko martinija s kapljicama limuna i četiri tanjira ostriga.

novčanik
foto: Gary Roebuck / Alamy / Alamy / Profimedia

Svaki tanjir koštao je 15 dolara, a u video snimku je objasnila: "Joj, kad je došao četvrti tanjir, gledao me je kao da sam luda. Nije me bilo briga. Dušo, pozvao si me van. Ješću šta poželim", rekla je ona.

Međutim, i pored toga, ona nije tu stala - nakon što je pojela 48 ostriga prelivenih limunom i ljutim umakom, nastavila je da poručuje glavno jelo od rakova i krompira. Ekuana je uživala u životu ispijajući piće i uživajući u ukusnoj morskoj hrani. Ali kad je stigao račun, njen pratilac odmah je otišao do toaleta - i više se nije vratio.

Zaprepaštena njegovim postupkom i time što je morala sama da plati za sebe, poslala mu je poruku: "Ludo je tako pobeći kako ne bi platio", napisala je ona u poruci. Međutim, on je ostao pri svome, tvrdeći da je samo ponudio piće i da će joj novac za isto i prebaciti, ostalo ga ne zanima. Tada je objasnila da je ceo račun platila u iznosu od 150 funti ostavivši napojnicu od 10 funti.

Video snimak na TikToku je od tada postao viralan sa više od tri miliona pregleda, i naravno bio je preplavljen komentarima korisnika ove mreže. Činilo se da su se ljudi podelili oko toga ko je u ovde u pravu, a mnogi su tvrdili da je to ipak muškarac.

"On ima najbolje 'pričaj mi o svom najgorem iskustvu na sastanku'", "I ja bih otišao", "Pametan frajer. Video je crvenu zastavu i odmah odustao", "Trebalo bi da ti je neugodno", "Taj čovek je izbegao metak. Samosvest je lepa stvar", bili su samo neki od komentara ispod njenog videa na TikToku.

Bonus video: CENTRALNI DNEVNIK 24.10.2023

01:00:34

CENTRALNI DNEVNIK 24.10.2023

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.