OTIŠLA NA ZATEZANJE STOMAKA PA ZAVRŠILA U KOMI: Estetska operacija je umalo nije KOŠTALA ŽIVOTA
Operacija, Foto: Profimedia

Užas

OTIŠLA NA ZATEZANJE STOMAKA PA ZAVRŠILA U KOMI: Estetska operacija je umalo nije KOŠTALA ŽIVOTA

Nije ni slutila koliko će se sve zakomplikovati i da će se oporavljati godinu dana u stranoj zemlji

Objavljeno:

Valensija Saj (42) je mama osmoro dece. Posle osmog porođaja shvatila je da njeno telo više ne liči na ono od ranije pa je rešila dapreduzme korake i to ispravi. Posebno je bila nezadovoljna stomakom pa je rešila da ode na estetsku operaciju zatezanja. Međutim, kako joj je ova intervencija bila suviše skupa u Velikoj Britaniji gde živi odlučila je da otputuje u Brisel kako bi se podvrgla ovom zahvatu koji je platila 3,4 hiljade evra, piše britanski San.

Morala da ostane u Briselu

Ni ne sluteći šta je čeka, ona se spakova i sa suprugom i dvoje najmlađe dece od pet i sedam godina otputovala u Belgiju. Valensija je verovala da će se vrlo brzo nakon operacije vratiti kući i normalnom životu, ali...

- Otišla sam kod doktora na konsultacije koji me je uputio u bolnicu gde su me pregledali i odveli na operaciju. Intervencija je dobro prošla, činilo se da je sve u redu i prebacili su me u sobu na oparavak. Međutim, tokom provere medicinska sestra je shvatila da su joj zavoji natopljeni krvlju i odmah pozvala pomoć. Hitno sam prebačena na novu operaciju i od tog trenutka nisam znala šta se dešava jer sam pala u komu - ispričala je ona.

Ispostavilo se da ranije nije dobro ušivena pa je Valensija obilno krvarila zbog čega je ponovo hitno operasana kako bi se rana sanirala. Nakon što se probudila iz kome shvatila je šta se dogodilo i njen boravak u bolnici je produžen. Kad je napokon otpuštena na kućni oporavak rečeno joj je da mora da ostane u Briselu kako bi mogla da dolazi na redovnu kontrolu u bolnicu gde joj je urađena i treća operacija saniranja i popravke reza.

- Suprug i ja smo iznajmili stan. Bila sam van sebe, nisam mogla da ustanem iz kreveta osim uz pomoć muža. Nisam mogla da se kreće, a medicinska sestra je dolazila svaki dan da proveri moju ranu. Nisam mogla sama ni do toaleta, suprug mi je pomagao i tuširao me jer nisam bila sposobna da sama brinem o sebi - ispričala je Valensija.

Izgubila posao

Čak i kad bi uspela da se pridigne bila joj je potrebna pomoć da se obuče.

Stomak
Stomakfoto: Profimedia / Serhiy Stakhnyk / Alamy / Alamy /

- Mojoj deci je bilo teško, nisu razumela šta se dešava ili zašto imam mašine koje će mi pomoći da dišem i zašto je došla medicinska sestra da me čuva. Nisu razumeli šta mi se desilo, samo sam im rekla da sam se preselia u Belgiju na kratko zbog novog posla - dodala je ona.

Valensiji je bilo potrebno godinu dana kako bi se oporavila da bi bila sposobna i dovoljno jaka da putuje kući. - Izgubio sam posao jer sam bio odsutna toliko dugo i nisam mogao da vidim svoju decu godinu dana. Žaliću zbog ovoga do kraja života i poručila bih svim ženama da dobro razmisle da li im je potrebno ovako nešto, da se dobro raspitaju. Mene je koštalo godinu dana mog života - zaključila je Valensija.

Majke i snajke

02:40

SA NAJVIŠIM OCENAMA OVA PORODICA ZGRABILA POBEDU! Ako ne znate ko je otišao kući sa nagradom od 100.000 dinara POGLEDAJTE OVDE

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.