POSLALA OBNAŽENE SLIKE MUŽU, PA OSTALA PONIŽENA: Htela da ''začini'' brak GOLOTINJOM ali ona stigla na DRUGU adresu
moalbiston, Foto: Printscreen/Tik-Tok/moalbiston

ajoj!

POSLALA OBNAŽENE SLIKE MUŽU, PA OSTALA PONIŽENA: Htela da ''začini'' brak GOLOTINJOM ali ona stigla na DRUGU adresu

Slanje eksplicitnih poruka, fotografija ili snimaka putem mobilnog telefona ili drugog uređaja poznato je pod nazivom "se**ting"

Objavljeno: 20:36h

Psiholozi kažu da postoje dve varijante u kojima ljudi šalju provokativne, odnosno, obnažene fotografije. Prva je u fazi "muvanja", kada želite drugoj strani da zagolicate maštu, a drugu čine parovi koji su najčešće u dugoj vezi ili braku i koji žele da osveže ili začine postojeći odnos.

U drugoj fazi našla se žena koja se na TikTok-u predstavlja pod imenom Morgan. Naglasila je da je srećno udata žena koja je doživela peh kada je odlučila da po prvi put izađe iz zone komfora. Objavila je snimak u kom je objasnila kako je pozirala u "rizičnim pozama", obnažena i veoma provokativna.

seks
foto: M-Production / Alamy / Alamy / Profimedia

U želji da probudi maštu svom suprugu, poslala je fotke. Posle par sekundi, telefon je počeo neprestano da joj zvoni, a prvi poziv dobila je od svoje majke. Tokom neprijatnog razgovora saznala je da je nekoliko članova porodice njenog supruga videlo eksplicitni sadržaj koji je poslala, jer svi zajedno dele iCloud.Sličnu situaciju je imala još jedna osoba."Ma ovo nije jedini peh koji se desio. Jednom je njegova mama ušla kod mene dok sam se presvlačila. Pokušala sam da se pokrijem, a ona je rekla 'Ništa što nisam ranije videla'. Srećom, njegova porodica je kul, ali za mene je ovo strašno". Snimak je postao viralan, a jedan komentar je privukao posebnu pažnju: "Kada odlučite da se udate za nekoga, obavezno izlazite sa čitavom njegovom porodicom", našalila se jedna osoba.

BONUS VIDEO:SKANDAL! NAŠIM FUDBALERIMA NAMEŠTAJU SEKS AFERE Pauča: Boli me što smo takav narod koji PLJUJE svoje najveće sportiste SRAMOTA!

04:39

SKANDAL! NAŠIM FUDBALERIMA NAMEŠTAJU SEKS AFERE Pauča: Boli me što smo takav narod koji PLJUJE svoje najveće sportiste SRAMOTA!

(Espreso/mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.