DOBRO POGLEDAJTE OVU FOTOGRAFIJU: Polićete se LEDENOM VODOM kad shvatite KO JE NA NJOJ, CEO SVET u šoku
Gabriel Alon Taft, Foto: instagram/printscreen/gabbituft

obratite pažnju

DOBRO POGLEDAJTE OVU FOTOGRAFIJU: Polićete se LEDENOM VODOM kad shvatite KO JE NA NJOJ, CEO SVET u šoku

Dobro pogledajte ovu fotografiju i razmislite ko je na njoj

Objavljeno:

Pogledajte ovu fotografiju dva puta i pokušajte da odgonetnete ko je na njoj!

Gabriel Alon Taft, poznata kao Gabi Taf, rođena je 1. novembra 1978. godine u San Francisku, Kalifornija. Rođena je kao muškarac Tajler Reks. Ona je američka TikTokerka i penzionisana profesionalna rvačica. Najpoznatija po svom vremenu provedenom u ovom sportu pod ring imenom Tajler Reks. Osvojila je brojne medalje i postigla zavidne uspehe.

Od povlačenja iz profesionalnog rvanja 2014. godine, Taf radi u marketingu. Takođe je pokrenula fitnes sajt sa nekoliko drugih rvača. Gabi se javno izjasnila kao trans žena u februaru 2021. godine.

Taft je rođena 1. novembra 1978. godine u San Francisku. Pohađala je Santa Rosa Junior Koledž u Santa Rosi od 1996. do 1999. godine, a zatim se prebacila na Kalifornijski Politehnički Univerzitet u San Luis Obispu (Cal Poly–SLO) 2000. godine. Tamo je završila svoje studije i stekla diplomu iz građevinskog inženjeringa sa glavnim predmetima hidrologija i strukturalni inženjering. Nakon diplomiranja, Taf je dobila posao kao asistent inženjera.

Gabi je tranziciju počela u četrrdesetim godinama i sada se sjajno oseća u svojoj koži, možda i po prvi put u životu.

- Svako prelazno putovanje je jedinstveno. Ako poznajete jednu transrodnu osobu, onda ste čuli za putovanje samo jedne transrodne osobe. Moja je bila studija o razvoju snage, iznutra i spolja. Moje telo je mnogo godina bilo preplavljeno testosteronom. Zajedno sa mojim aktivnim životnim stilom fokusiranim na fitnes i pozicijom profesionalnog hrvača, izgradila sam veliku količinu mišića. Sa 187 centimentara visine, imala sam 127 kilograma i između šest i osam posto tjelesne masti tokom cele godine. Da bih izgubila ogromnu količinu mišićne mase koju sam imala, napravila sam od sebe zamorče. Kombinovala sam svoje godine stručnosti u fitnesu i ishrani i počela da radim isprobavajući različite stilove ishrane i održive pristupe vežbanju. Znala sam da nikada ne bih mogla biti osoba koja ne vežba, ali kroz istraživanje podataka znala sam da mogu pronaći put do odgovarajuće, ženstvene estetike kojoj sam težila. Moje istraživanje i eksperimenti su trajali dve godine, ali sam se konačno spustila na kombinaciju fitnesa i ishrane koja mi je uspela - ispričala je u razgovoru za Insajder.

Gabi ima dete. Ona i njena supruga Prisill imaju ćerku po imenu Mia, koja je rođena u novembru 2011. godine. Godine 2012. napustila je slavu VVE kako bi provodila više vremena sa svojom suprugom Prisilom i njihovom ćerkom. Ali njen život posle rvanja nije uvek tekao glatko.

- Prethodnih osam meseci bili su neki od najmračnijih u mom životu. Emocionalna previranja zbog toga što sam transrodna i moram da se suočim sa svetom skoro me je okončala u više navrata. Dan kada sam prestala da brinem o tome šta drugi ljudi misle, bio je dan kada sam zaista postala neograničena i dozvolila svom autentičnom ja da izađe na videlo - rekla je Gabi, piše CNN.

Bonus video:

DEVOJKA SE OBESILA JER JE BILA ZALJUBLJENA U MENE! Bivša robijašica i starleta Nina Prlja o JEZIVIM iskustvima iz zatvora (VIDEO)

03:01

DEVOJKA SE OBESILA JER JE BILA ZALJUBLJENA U MENE! Bivša robijašica i starleta Nina Prlja o JEZIVIM iskustvima iz zatvora (VIDEO)

(Espreso/Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.