OGROMAN PITON OD 3 METRA SE UŠUNJAO U SOBU I UJEO RADNIKA: Ono što je ZVER URADILA posle ŠOKIRALO JE SVE NJIH
Piton, Foto: Printscreen/ TikTok/ wild_animals_vid

paŽnja

OGROMAN PITON OD 3 METRA SE UŠUNJAO U SOBU I UJEO RADNIKA: Ono što je ZVER URADILA posle ŠOKIRALO JE SVE NJIH

Roba Birna je ujeo mrežasti piton nakon što je ušao kroz prozor njegove sobe u selu Bišopstouk u Hempširu, objavio je "Gardijan"

Objavljeno:

Čoveka iz Hempšira u Engleskoj ujeo je piton dug oko tri metra koji se uvukao u njegovu staklenu baštu, zmija se nakon toga povukla, a zatim su je uhvatile ekipe hitnih službi.

Roba Birna je ujeo mrežasti piton nakon što je ušao kroz prozor njegove sobe u selu Bišopstouk u Hempširu, objavio je "Gardijan".

Birn (61), penzionisani radnik gasne industrije, rekao je da se piton povukao nakon što ga je ujeo i da su zmiju zatim uhvatile ekipe hitnih službi. Birn je rekao da je zabrinut jer razmišlja o tome da njegova dvogodišnja unuka ne bi preživela napad pitona da je nju napao. Istakao je da samo potpuno neodgovorni ljudi mogu da puste svoje kućne ljubimce zmije da budu na slobodi.

piton
foto: Facebook/Freiwillige Feuerwehr Haldensleben

Birn je pisao vladi Velike Britanije tražeći da uvede više kontrole nad pitonima kućnim ljubimcima. O pitonu sada brinu u Nacionalnom centru za zaštitu reptila (NCRV) u Tonbridžu u Kentu.

Direktor NCRV-a Kris Njuman rekao je da je veoma neobično za mrežaste pitone, koji su poreklom iz južne i jugoistočne Azije, da su na slobodi u Velikoj Britaniji. Njuman je istakao da ima mnogo zmija koje su pobegle, ali da se veoma retko dešava da to budu mrežasti pitoni. Ukoliko se ne javi vlasnik, piton će biti ponovo udomljen. Veruje se da u Velikoj Britaniji ima oko tri miliona zmija koje se drže kao kućni ljubimci.

00:14

PITON NA SLOBODI U BEOGRADSKOM ZOOLOŠKOM VRTU: Građani u panici posmatrali ZMIJU DUGU 2 METRA

(Espreso/agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.