BILA JE BOMBA, A ONDA JE REŠILA DA SE OŠIŠA SAMA: Tu nije stala, ONO što je USLEDILO je bilo MNOGO GORE (VIDEO)
Plavuša, Foto: swealife/ Printscreen/ Instagram

ne pokušavajte kod kuće

BILA JE BOMBA, A ONDA JE REŠILA DA SE OŠIŠA SAMA: Tu nije stala, ONO što je USLEDILO je bilo MNOGO GORE (VIDEO)

Nekada je zaista najbolje imati oštećenu kosu, ako baš nemate novca za frizera

Objavljeno:

Poslednjih godina društvene mreže prepune su tutorijala bukvalno za sve i svašta. Najpoularniji su oni koji se tiču lepote i nege. Tako se između ostalog nudi i kako da sami skratite šiške, krajeve ili čak da ne odete na šišanje, već to uradte sami.

Na snimcima to deluje lako i jednostavno, a rezultati najčešće budu odlični pa ne čudi što se mnogi late makaza verujući da to mogu i umeju.

Proučila tutorijale

Plavokosa lepotica Estel Berglin, koja ima više od milion pratilaca na društvenim mrežama, rešila je da ošiša samu sebe kod kuće po savetima iz tutorijala.

Kako je objasnila u video snimku koji je postavila na društvene mreže bila je sigurna da može bez problema da skrati kosu.

- Dobro sam proučila tutorijale, čini se da je lako i jednostavno - rekla je ona.

Kosu je podelila u dve sekcije, kako to inače rade frizeri, vezala ih gumicama da bi joj bilo lakše. Velikim, oštrim makazama odsekla krajeve uzbuđeno iščekujući da vidi rezultat.

Poslednjih godina društvene mreže prepune su tutorijala bukvalno za sve i svašta. Najpoularniji su oni koji se tiču lepote i nege. Tako se između ostalog nudi i kako da sami skratite šiške, krajeve ili čak da se ošišate.

Na snimcima to deluje lako i jednostavno, a rezultati najčešće budu odlični pa ne čudi što se mnogi late makaza verujući da to mogu i umeju.

- Ovo nije ispalo kako sam očekivala - razočareno je rekla Estel gledajući iskrzale i nejednake krajeve.

Umesto da se tu zaustavi i potraži pomoć frizera ona je odlučila da ponovo pokuša. Ovog puta kosu je podelila i vezala u dve kike i ponovo odsekla.

- Opet ne valja! Pogledajte mi krajeve, ovo je katastrofa! - konstatovala je Estel.

U želji da poporavi grešku ponovo se latila makaza. Na sreću odustala je poslednjem trenutku i rešila da potraži pomoć od profesionalca inače od njene duge, bujne plave kose ne bi ostalo ništa.

Usledili su brojni komentari na njen post.

- Ja sam profesionalni frizer, išao sam u školu kako bih naučio da šišam kosu. Nikad nisam tako šišao, molim te idi kod frizera dok šteta ne postane nepopravljiva.

DŽABA TI LEPA KOSA KAD RAĐAŠ DEFEKTE! Majka dece sa Daunovim sindromom progovorila o strašnim uvredama na njihov i svoj račun:

02:44

DŽABA TI LEPA KOSA KAD RAĐAŠ DEFEKTE! Majka dece sa Daunovim sindromom progovorila o strašnim uvredama na njihov i svoj račun

(Espreso/ Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.