VRELA VERA OBJAVILA NEVIĐEN TEST ZA MUŠKARCE: Kada su čuli za NAGRADU, svi pohrlili da se PRIJAVE! (FOTO)
Vera Dijkmans, Foto: TIKTOK/ITSVERADIJKMANS

UPITNIK ZA MUŠKARCE

VRELA VERA OBJAVILA NEVIĐEN TEST ZA MUŠKARCE: Kada su čuli za NAGRADU, svi pohrlili da se PRIJAVE! (FOTO)

Objavila upitnik za potencijalnog momka!

Objavljeno: 20:12h

Model Vera Dijkmans iz Londona odlučila je da pronađe ljubav svog života, ali na način na koji bi se retko koja devojka usudila. Ona je na duštvenim mrežama objavila upitnik za potencijalne momke. Zamolila je svojih 374.000 pratilaca na TikTok-u da joj pomognu u potrazi za "onim pravim".

Vera je do sada već prikupila hiljade odgovora od potencijalnih kandidata, a njen upitnik sastoji se od ličnih pitanja poput onih, da li živi još uvek s roditeljima, ima li neke neobavezne devojke sa strane, koliko ima bivših devojaka, ima li svoj automobil, da li želi da ima decu i slično. Otkako je objavila ovaj obrazac, Verina objava prikupila je više od 47.000 pregleda i navodno 3.000 prijavljenih u roku od 24 sata.

Vera
Verafoto: Jam Press/@veradijkmans / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"Neki ljudi misle da je čudno što koristim ovu vrstu obrasca za pronalaženje ljubavi, ali sveukupno gledajući, odaziv je bio pozitivan s puno kandidata. Teško je naći srodnu dušu u 2023. Odmah sam htela da proverim ko je dobar kandidat i sa kim bih se dobro složila. Moj inboks je zaista prepun poruka potencijalnih kandidata, teško mi je da ih sve prebrojim, ali rekla bih da sam dobila oko 3.000 prijava za 24 sata od objave. Ali, i dalje pristižu", dodala je.

Iako ranije nikada nije bila u dugoj vezi, Vera naglašava da nikada neće spustiti svoje kriterijume kad su muškarci u pitanju. "Ceo život sam sama, zato se sada osećam spremnom za vezu. Želim da se skrasim i budem u ozbiljnoj vezi. Ali, taj čovek mora da bude duhovit, ima dobar ukus za muziku i mora da solidno zarađuje. Takođe mora da bude veran i mora da voli crtaće", zaključila je Vera.

Bonus video;

00:44

ŠTA MI VIŠE TREBA, SVI ME ŽELE, MUŠKARCI LUDE ZA MNOM Dara Bubamara o stajlingu: Dobra riba sam u glavi!

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.