USRED VENČANJA VATRENA PEVAČICA DIGLA MLADOŽENJU I POČELA DA MU MESI U KRILU: Mlada bila tu, ali to nije nagore
Posramljena mlada i veseli mladoženja, Foto: Printscreen/ Instagram/wedworldmagazine

UŽAS BLAGI

USRED VENČANJA VATRENA PEVAČICA DIGLA MLADOŽENJU I POČELA DA MU MESI U KRILU: Mlada bila tu, ali to nije nagore

Kada se ovo desilo, mlada se samo pokrila svojim venčanim buketom, ipak treba poštovati nečija uverenja i stavove i povući liniju

Objavljeno: 13:15h

Kada unajmljujete pevačicu za svadbu, možda bi trebalo da povedete računa kako se ponaša. Svako ima prava da bude i konzervativan i raskalašan, ali u svakom slučaju bi trebalo da poštujete njihove izbore stavove i uverenja.

Na snimku koji je postao viralan vidimo mladence u svečanim toaletama. Sve je bilo u najboljem redu dok pevačica, ničim izazvana, nije uradila kolut napred i kolut nazad ispred budućih supružnika na uzdignutom podijumu za igru. Mladenci su bilo vidno zatečeni i kreću nekontrolisano da se smeju potezu ove vesele akrobatkinje, ali to nije sve.

Taze supružnici se došaptavaju i ne skidaju osmeh sa lica dok pevačica izvodi veoma čudnu koreografiju. Ona prilazi mladencima i poziva mladoženju da joj se pridruži. Ovom čoveku je vidno neprijatno i u tom momentu poziva i nevestu da ustane zajedno sa njim, ali mlada odbija i ostaje da sedi. Već sledećeg trena pevačica je "zajahala" mladoženju, što je izazvalo smeh, ali i negodovanje, budući da je takav postupak nedopustiv na venčanju, a posebno na Istoku.

Mlada je izgleda primetno širokih shvatanja, tako da je sve propratila uz smešak, a jedini znak negodovanja bio je taj što je mladoženji "pripretila" bidermajerom. Pevačica je nastavila da izvodi akrobacije i zasmejava okupljene, a svi posetioci su ostali zatečeni njenim ponašanjem.

- Kada dobijete najboljeg animatora na venčanju - stoji u opsu snimka koji je dobio 15.000 sviđanja.

Komentari korisnika ove društvene mreže su bili podeljeni. Neki su se slatko nasmejali, dok su neki osudili potez ove pevačice i rekli da je ovaj performans prikladan za momačko veče.

- Malo je falilo da usledi venčanje i razvod u istom danu.

- Mlada i mladoženja su se baš zabavili, a to je jedino što je važno.

- Pevačica je ta koja je htela da bude u centru pažnje.

- Ova je garant pomešala prilike i mislila da nastupa na momačkoj večeri, a ne na venčanju.

- Kakvo nepoštovanje mladenaca i njihovih porodica.

- Totalno neprikladno, pa nije momačko veče - glasili su samo neki od komentara.

JA SE NIČEGA NE SEĆAM Pevačica u venčanici iz Dubaija zakoračila na ludi kamen: Svadba kao iz bajke, MLADA NOSILA VEO OD 3 metra:

03:04

JA SE NIČEGA NE SEĆAM Pevačica u venčanici iz Dubaija zakoračila na ludi kamen: Svadba kao iz bajke, MLADA NOSILA VEO OD 3 metra

(Espreso/ Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.