VIDEO DA SE NEŠTO POMERA IZMEĐU DVE STENE PA JE PRIŠAO BLIŽE: Čim je zasukao rukave usledila je ŽESTOKA BORBA VIDEO
Akcija spašavanja kornjače, Foto: Prinstcreen/instagram/weloveanimals_newsner

snimak

VIDEO DA SE NEŠTO POMERA IZMEĐU DVE STENE PA JE PRIŠAO BLIŽE: Čim je zasukao rukave usledila je ŽESTOKA BORBA VIDEO

Snimak spašavanja jedne džinovske kornjače dobio je brojne pohvale za uspešnu akciju. Na snimku se vidi čovek koji je očigledno krenuo na kupanje ili surfovanje, s obzirom da je okean poznat po velikim talasima, i ugledao je stvorenje zaglavljeno između dve stene koje je pokušavalo da se dočepa slobode

Objavljeno:

Džinovske kornjače su najveća vrsta živih kornjača, a pojedine mogu da dostignu težinu od fascinantnih 417 kg. Životni vek im je od 100 do 150 godina i smatraju se jednim od najdugovečnijih kičmenjaka na svetu, dok pojedine u zatočeništvu mogu da žive oko 170 godina. Jedina opasnost za ove kornjače je izumiranje, zato im je neophodna pomoć ukoliko se nađu u situaciji koja može da im ugrozi život.

Snimak spašavanja jedne džinovske kornjače dobio je brojne pohvale za uspešnu akciju. Na snimku se vidi čovek koji je očigledno krenuo na kupanje ili surfovanje, s obzirom da je okean poznat po velikim talasima, i ugledao je stvorenje zaglavljeno između dve stene koje je pokušavalo da se dočepa slobode.

Ovaj video snimak postao je viralan na drušvenoj mreži Instagram i do sada je sakupio 611.000 sviđanja. Naime, čovek se približio čudnom biću zaglavljenom između dve stene i shvatio da je u pitanju džinovska kornjača. On je bez mnogo razmišljanja dotrčao i pokušao da pomogne bespomoćnoj životinji, međutim to je bilo malo teže s obzirom da je težina ove vrste kornjače na zavidnom nivou. Talasi su zapljuskivali ovog junaka koji je svu snagu koristio kako bi izvukao kornjaču da bi je vratio u okean i uspeo je tek iz trećeg puta. Životinja je zaplivala i videlo se da je i njemu pao kamen sa srca.

- Sve je u saosećanju sa životinjama - stoji u opisu snimka.

Snimak je obišao ceo svet, ali mnogi su se pitali ko je snimao ovaj humani podvig i zaključili da je trebao da ostavi telefon i pomogne čoveku.

- Zašto osoba koja je ovo snimala nije ostavila telefon i pomogla ovom čoveku da spase kornjaču?ašteve, neki nose samo šortseve.

- Hvala ovom čoveku što je spasao jedno od najneverovatnijih bića na zemlji.

- Vidim samo jednu osobu koja pomaže, dok druga snima.

- Svetu je potrebno više ljudi poput momka koji spašava kornjaču, a manje onih koji to snimaju.

- Bravo dečko i hvala ti u ime planete - glasili su samo neki od komentara.

04:47

AKO IDETE NA MORE OVE STVARI MORATE DA ZNATE! Ružica Kralj upozorila na RETROGRADNI SATURN: Strogo pazite na ove 2 stvari

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.