SKINULA JE DONJI DEO KUPAĆEG USRED SPLITA I NASLONILA SE NA ZID: Ono što je uradila, ZGROZILO je i MUŠKARCE I ŽENE
Devojka, Foto: Printscreen/Facebook/GetDirekt

SRAMNO

SKINULA JE DONJI DEO KUPAĆEG USRED SPLITA I NASLONILA SE NA ZID: Ono što je uradila, ZGROZILO je i MUŠKARCE I ŽENE

Podsetimo, prošle godine je jedan par uhvaćen usred intimnog čina u centru Dubrovnika, a ove je jedna turistikinja uhvaćena na delu, zapravo nedelu. Naime, neko ju je fotografisao dok je urinirala u centru Splita

Objavljeno:

Hrvatske vlasti već godinama unazad nastoje da uvedu red na ulice primorskih gradova, a u tu svrhu doneli su niz odluka o komunalnom redu. Ovo, primera radi, obuhvata stroge kazne za nošenje kupaćih kostima unutar starog gradskog jezgra u pojedinim hrvatskim gradovima kao što su Hvar ili Dubrovnik i ispijanje alkohola na javnoj površini. No, ni papreno visoke novčane kazne ne sprečavaju određene turiste da se ponašaju krajnjue neprimereno, pa čak i skandalozno.

Podsetimo, prošle godine je jedan par uhvaćen usred intimnog čina u centru Dubrovnika, a ove je jedna turistikinja uhvaćena na delu, zapravo nedelu. Naime, neko ju je fotografisao dok je urinirala u centru Splita.

Njena fotografija je objavljena na Facebook stranici GetDirekt, a izazvala je zgražavanje i opšte negodovanje korisnika društvenih mreža. "Bože, imaju li ove nove generacije imalo srama", "Sramotno", "Ponižavajuće", "Nema dovoljno javnih toaleta, ali sramota u svakom slučaju", "Dno, ne zna se šta je gore, ovo ili škrabotine po zidu", "Tužno je što se ovakve stvari retko kažnjavaju", samo su neki od komentara na hrvatskim portalima.

a
foto: Printscreen/facebook/get direkt

S druge strane, mnogi tvrde da su krivac za ovu scenu i gradske vlasti s obzirom na veoma mali broj javnih toaleta u samom Splitu.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.