PLATIO SKORO 15.000 EVRA DA POVEĆA PENIS, A ONDA JE ZAŽALIO: Izgubio je MUŠKOST zbog svog HIRA, otkrio sve DETALJE
Banana, Foto: Freer Law / Alamy / Alamy / Profimedia

agonija

PLATIO SKORO 15.000 EVRA DA POVEĆA PENIS, A ONDA JE ZAŽALIO: Izgubio je MUŠKOST zbog svog HIRA, otkrio sve DETALJE

‘Osećao sam se izolirano, potpuno sam. Ojećao sam da ne mogu imati seksualnog partnera...‘

Objavljeno:

Dejli mejl donosi priču o Amerikancu Metu, koji nije želeo da otkrije svoje prezime, jednom od mnogih muškaraca nezadovoljnih penisom koji su odlučili da se podvrgnu operaciji povećanja genitalija. Ali njegov slučaj se pretvorio u agoniju: 46-godišnjak je ispričao kako se osećao kao da mu je 'držač od metle' ubačen u deformisani penis.

Vojni veteran iz američke države Juta morao je da plati vrtoglavih 290.000 evra da bi ispravio levu operaciju 'Frankenštajn', piše Dejli mejl. On nije jedini. Desetine drugih muškaraca pristaju na slične sumnjive tretmane u potrazi za savršenim penisom, zbog nesigurnosti u svoj izgled.

Penis
foto: Profimedia

Drugi čovek je opisao kako su delovi slomljenih silikonskih implantata lebdeli unutar njegovih genitalija pet godina od operacije. Klinike specijalizovane za takve procedure nude raznovrstan izbor tretmana za muškarce koji žele „veći paket“. Jedna opcija, nazvana Penuma implant, je silikonska struktura koja se hirurški ubacuje u penis, slično nekim implantatima za dojke.

Drugi tretmani uključuju sečenje unutrašnjeg ligamenta u predelu prepona kako bi penis izgledao duži. Neki uključuju ubrizgavanje supstanci kao što su kolagen gel i hijaluronska kiselina za zgušnjavanje penisa.

Stručnjaci iz industrije su primetili procvat operacija povećanja penisa nakon pandemije, za koji kažu da je povezan sa povećanim gledanjem pornografije i uvođenjem poslova od kuće koji omogućavaju pacijentima da se lakše oporave. Nije sve u veličini, neki muškarci poput Meta samo traže estetski ugodniji penis.

Bio je nezadovoljan blagom krivinom na levoj strani, a smatrao je da će mu implant od 14.600 evra rešiti sve probleme sa genitalijama. Postupak koji je prošao u septembru 2019. završio je fijaskom. Od tada je morao da izdvoji još 290.000 evra za dodatne zahvate kako bi povratio "muškost", a implantat Penuma je uklonjen pet meseci kasnije.

seks
foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

Metova devojka tvrdi da mu je njena devojka posle seksa rekla da mu je penis kao 'nož za odreske'. Zbog loše izvedene procedure, njegov penis je postao još više izobličen, a Met tvrdi da se osećao kao Frankenštajnovo čudovište. Patio je od neopisivih bolova i nije znao kome da se obrati.

- Osećao sam se kao da mi je neko zabio dršku od metle u genitalije. „Svake noći hodao sam gore-dole po stanu jer me je bolelo“, rekao je on za Dejli mejl. - Osećao sam usamljenost, izolovanost, potpunu samoću. Osećala sam da ne mogu da imam seksualnog partnera i da podelim seksualno iskustvo sa nekim koga volim.

Rekao je da posle operacije otok i bol nisu nestali i da oseća da mu je stanje sve gore svakim danom. Otok je bio toliko jak da je njegova devojka, medicinska sestra, bila primorana da ispusti 230 mililitara tečnosti iz njegovog natečenog penisa. Ali njegovi problemi nisu nestali nakon što je implantat nestao.

Zbog operacije je na penisu formiran ožiljak koji je ograničavao protok krvi i sprečavao njegovo istezanje i širenje tokom erekcije. Počeo je da traži hirurga koji bi mu mogao pomoći. Posle mučnog iskustva, Met je za Dejli mejl rekao da njegov penis sada izgleda dobro i da je postigao svoj prvobitni cilj da eliminiše zakrivljenost.

05:30

SVET U ŠOKU, RONALDO UBRIZGAVA BOTOKS U PENIS! Urolog otkrio za koliko cm se polni organ UVEĆA nakon ove procedure

(Espreso/Jutarnji.hr/DalyMail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.