MLADA PRED OLTAROM PROČITALA PORUKE KOJE JE NJEN MUŽ SLAO LJUBAVNICI: Nastala SKANDALČINA, a on MUČENIK uradio ovo
Ilustracija, Foto: Wavebreakmedia ltd / Panthermedia / Profimedia

šok za sve

MLADA PRED OLTAROM PROČITALA PORUKE KOJE JE NJEN MUŽ SLAO LJUBAVNICI: Nastala SKANDALČINA, a on MUČENIK uradio ovo

Ovaj debakl niste videlio ni u španskim serijama

Objavljeno: 11:59h

Ovo je pakao svake devojke, i noćna mora koja se nažalost jednoj osobi pretvorila u stvarnost!

Jedna buduća nevesta saznala je šokantnu vest baš kad se spremala da prošeta do oltara kako bi se udala za čoveka za kojeg je verovala da je ljubav njenog života. Verenik ju je varao, a to je saznala preko anonimne poruke noć pre nego što je trebala da izgovori sudbonosno ‘da’, piše The Mirror.

Par je bio zajedno šest godina, a ona nije ni slutila da se muškarac kojeg voli viđa s drugom iza njenih leđa. Prepričavajući priču za Body and Soul, žena, koja je ostala anonimna, objasnila je da je boravila u hotelu s prijateljima kada je dobila šokantnu vest.

Kad joj je na mobilni stigla poruka, mislila je da je to još jedna čestitka za buduće venčanje, ali umesto toga dobila je screenshotove na kojima je bio njen verenik i njegova ljubavnica i poruku koja je glasila: „Ja se ne bih udala za njega. Hoćeš li ti?“.

Varao je mesecima

Buduća nevesta pročitala je sve poruke sa screenshotova koje je njen verenik razmenjivao s nepoznatom ženom, a videla je i par zajedničkih selfija. Kad je proverila datume, shvatila je da to traje već mesecima, a neke su poruke bile stare samo nekoliko dana.

Prevara
foto: Rafal Strzechowski / Free / Profimedia

Jedna je poruka glasila: „Ovaj vikend. Ti i ja. Biće vruće! Pripremi se!“. Na drugoj poruci je pisalo: „Tvoje telo je jebe*o neverovatno i znaš kako da ga koristiš“, dok je treća glasila: „Voleo bih da moja verenica ima pola veština koje imaš ti“.

Iz poruka se videlo da su njen verenik i njegova ljubavnica planirali da zajedno pobegnu. Nesrećna buduća nevesta je objasnila da je misteriozna žena izgledala kao njena sušta suprotnost i da joj je njen verenik priznao da „nikada pre nije imao ovakvu vezu“.

Briznula je u plač i sve je pokazala svojim prijateljicama koji su joj rekle da bi trebalo da odmah pozove svog verenika i otkaže venčanje, ali umesto toga odlučila je da isplanira epsku osvetu.

Svatovi u šoku, a mladoženja pobegao

Nameravala je nastaviti s venčanjem, a onda ga razotkrije pred svim njegovim prijateljima i porodicom.

„Hodala sam do oltara, a noge su mi bile teške kao olovo, moja haljina iz snova bila je samo kostim. Kad je video moje lice, znao je da to nije ekstatična žena, ali nije imao pojma šta sledi. Stigla sam do oltara, duboko udahnula i suočila sam se s našim prijateljima, roditeljima, porodicom i rekla im istinu“, ispričala je nesrećna žena.

Svatovi su ostali u šoku kada je objavila: „Danas neće biti venčanja jer moj vernik nije ono što sam mislila da jeste“. Zatim je izvadila telefon i pročitala sadržaj svakog screenshota, zbog čega je njen nesuđeni suprug bez reči pobegao iz crkve.

„Danas neće biti venčanja, ali ćemo umesto proslaviti iskrenost, pronalazak prave ljubavi i praćenje srca čak i kad boli“, saopštila je nesuđena nevesta zvanicama.

Bonus video: Svadba Đanijevog sina

00:10

Svadba Đanijevog sina

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.