IMAO JE NEZABORAVNU VRELU AKCIJU SA KOLEGINICOM: Sledećeg jutra je DOŠAO na POSAO, a ona...
Foto: Profimedia / Jacob Lund / Alamy / Alamy /

nije se nadao

IMAO JE NEZABORAVNU VRELU AKCIJU SA KOLEGINICOM: Sledećeg jutra je DOŠAO na POSAO, a ona...

Međutim, ona mi je saopštila da je ipak rešila da pruži suprugu drugu šansu i da idu kod savetnika kako bi spasli brak

Objavljeno:

Radno mesto često je poprište brojnih ljubavnih drama čak i kad je to strogo zabranjeno kodeksom same kompanije. Ljubav je je nemoguće sputati a upravo to se dogodilo jednom Britanscu koji je verovao da je upravo koleginica ljubav njegovog života. Kako je ispričao sve se promenilo kad je upoznao nju, bio je siguran da je ona njegova srodna duša. Postojao je samo mali problem.

- Ona je svega godinu dana starija od mene i udata je. Izuzetno je atraktivna, sposobna, vredna i lepa, a to sam primetio još prvog dana kada smo se upoznali na poslu. Da, ona je bila moja koleginica. Budući da se svi na poslu često družimo i van kancelarija, ništa nije bilo neobično što smo i nas dvoje nekoliko puta izašli na ručak i to u večernjim satima. Shvatio sam da joj je tada suprug bio na službenom putu, a to što je udata u početku mi nije smetalo - započinje ispovest ovaj muškarac, a piše San.

Izgleda da je već prvi izlazak protekao i bolje nego što je očekivao, pa je usledio ubrzo i sledeći.

seks
foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

- Kada me je na kraju večere zamolila da je otpratim do stana, manje od pola sata mi je trebalo da je ubedim da je ipak bolje da svratimo do mene na piće. Pričala mi je kako je nesrećna u braku i kako bi najradije ostavila muža, ali nikad nije dobar trenutak. Po njenim rečima odavno nisu bili ni intimni, a i da jesu to me ne bi sprečilo da je zavedem kako je kročila u moj stan. Te večeri smo imali vreo, nezaboravan seks. To je bila najbolja noć u mom životu - iskren je bio on.

Bio je ubeđen da će se ona zaljubiti u njega i ostaviti muža.

- Sutradan mi je prišla na poslu i šapnula da će ostaviti muža. Mojoj sreći nije bilo kraja. Bio sam spreman da učinim bilo šta samo da je dobijem za sebe. Međutim nekoliko dana kasnije pozvala me je da izađemo, pošto joj se okončao ugovor u našoj firmi. Mislio sam da je to “šifra” ia da nas čeka još jedna fantasična noć. Međutim, ona mi je saopštila da je ipak rešila da pruži suprugu drugu šansu i da idu kod savetnika kako bi spasli brak. Ne znam da li da se borim za nju, vredi li uopšte - požalio se on.

Savetnica za brak i veze nije bila optimistična po pitanju budućnosti njegove veze sa koleginicom.

seks
foto: Denys Kovtun / Alamy / Alamy / Profimedia

- Vi ste u samom startu znali da je ona udata žena, a tu su po pravilu uvek veoma male šanse da će ostaviti supruga da bi bila sa vama. Čak i da se razvede vaša veza počiva na klimavim nogama. Varala je muža, zašto ne bi prevarila i vas - rekla je ona.

Prema njenim rečima za njega je bolje da pronađe slobodnu devojku s kojom može da gradu iskrenu vezu na zdravim temeljima.

- Udata žena koja se dvoumi oko bivšeg pošto ga je prevarila sa vama nije najbolji izbor. Vama treba neka slobodna osoba kojoj ćete vi biti prvi izbor, nemate razloga da im se mešate u brak, niti imate razlog da se za bilo šta borite - zaključila je ona.

Bonus video:

06:41

GLEDAO SAM SEKS, IZABRAO BIH ANĐELU ZA SEBE BEZ DVOUMLJENJA! Moka ostavio voditeljku bez teksta: ODVALIO BIH NJENE RODITELJE

(Espreso/Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.