OVAJ MAČAK JE GLAVNA ATRAKCIJA U ZOOLOŠKOM VRTU: Svi ga posećuju samo da bi NJEGA videli (VIDEO)
Mačka sa Kapibarama, Foto: Printscreen/ Tiktok/thatgoodnewsgirl

zanimljivo

OVAJ MAČAK JE GLAVNA ATRAKCIJA U ZOOLOŠKOM VRTU: Svi ga posećuju samo da bi NJEGA videli (VIDEO)

Zamisle dođete u zoološki vrt da vidite mačku

Objavljeno:

Mačke, one će da rade onako kako se njima ćefne. Pogotovo naradžaste mačke. Gde ih baciš one će se snaći, nisu najsnažnije, pedatore i neprijatelje imaju sa svih strana, ali će ih vrlo lako svi zavoleti.

Ovaj narandžasti mačak, po imenu Ojen, je prihvaćen od strane kapibara, nastanjenih u zoološkom vrtu u Maleziji. Zbog dugogodišnjeg zajedničkog života sa njima, sada je zvanično dobio i svoju tablu i umesto samo "Kapibare", sada piše "Kapibare i Ojem".

@thatgoodnewsgirl Oyen, the cat who has been accepted by a herd of capybaras at Zoo Negara in Malaysia, now has his own official signage in front of the capybara habitat. ? See more of Oyen and the capybaras at Zoo Negara’s account: @Zoo Negara Malaysia ? Zoo Negara / nabilnash_ #capybara #cat #catsoftiktok #capybaratiktok #goodnews #positivecontent ♬ original sound - jenn? good news & fun stories

Ojen, je dakle postao zvaničan stanovnik u Negara zoološkom vrtu. On je tolika atrakcija, da ljudi dolaze u taj zoološki vrt kako bi videli njega. Zamisle dođete u zoološki vrt da vidite mačku? E pa to se dešava upravo u ovom Malezijskom zoološkom vrtu.

Veruju da je kao mače izgubio majku i da se snašao talko što se pridružio kapibarama, on serbe i smatra delom kapibara, kao što i one smatraju njega delom svoje zajednice. Oni su svi srećni i zdravi, bez ikakvih inkonvencija.

BEOGRADSKI ZOOLOŠKI VRT DOBIO NOVOG STANOVNIKA! Može da skače preko dva metra, a u dvoboju sa bikom bi odneo UBEDLJIVU pobedu:

04:47

BEOGRADSKI ZOOLOŠKI VRT DOBIO NOVOG STANOVNIKA! Može da skače preko dva metra, a u dvoboju sa bikom bi odneo UBEDLJIVU pobedu!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.