PLAVUŠA NUDI MASNU SUMU AKO JOJ NAĐETE BUDUĆEG MUŽA: Ovo su USLOVI koje je postavila, a evo kada dobijate LOVU
Iv, Foto: Printscreen/Instagram/ebtilley

NEVERICA

PLAVUŠA NUDI MASNU SUMU AKO JOJ NAĐETE BUDUĆEG MUŽA: Ovo su USLOVI koje je postavila, a evo kada dobijate LOVU

Ko kaže da novac ne može kupiti ljubav?

Objavljeno:

Postoje ljudi koji spuštaju kriterijume i ulaze u veze sa ljudima samo da ne bi bili sami. Postoje i oni koji ostaju u toksičnim vezama iz istog ili mnogo dubljeg razloga.

Međutim, ova devojka je rešila da jednom za svagda reši svoju situaciju i spremna je da plati.

- Pre nekog vremena rekla sam svojim prijateljima da ću im platiti 5.000 dolara ako me upoznaju sa mojim budućim mužem. I pomislila sam, zašto ne bih otvorila ponudu na "TikToku"? - rekla je za "NY Post" Iv Tili Kuslon.

Tako se rodila ideja, a ona je u junu podelila svoj poziv za pronalaženje budućeg supruga na ovoj društvenoj mreži i tako prikupila više od 100.000 pratilaca.

- Ako me upoznaš sa muškarcem za kojeg ću se udati, daću ti 5.000 dolara.

Ponuda koja se ne odbija imala je više od 556.000 pregleda - i između 20 do 25 digitalnih udvarača, rekla je Iv.

- Još nisam otišla ni na jedan sastanak - rekla je Tili-Kuslon, dodajući da su većina njenih posrednika bile žene koje su primetile njenu zapanjujuću ponudu na društvenim mrežama, motivisane da pomognu.

I ona misli da je njena podsticajna cena taman.

- Sama sam već oko pet godina, upoznajem ljude lično i na aplikacijama. Ali za vreme pandemije korona virusa došlo je do čudnog obrta u kulturi zabavljanja; momci vam ne prilaze lično, a većina muškaraca na dejting aplikacijama ne želi ništa ozbiljno.

@ebtilley #stitch with @Dear Media I have never been more serious. I’m tired of being told, “its so easy.” Set me up ?? #setup #firstdate #friendship #meetcute #bff #bet ♬ Sunshine - WIRA

Njen predlog nije sasvim neuobičajen.

Pod uvek popularnim TikTok heštegom #HelpMeFindHim, sa više od 321,5 miliona pregleda, zaljubljeni romantičari dele svoje digitalne molbe za pomoć korisnika društvenih mreža u pronalaženju idealnog partnera.

Kod Iv postoje "stroga" pravila igre.

- Dobijate 5.000 dolara čim se potpiše venčani list - rekla je Tili-Kolson u sledećem "TikTok" klipu na kojem je njena prijateljica Lara Bahr.

- On mora da ispunjava uslove. To znači da on ne sme da ima brak iza sebe. Ona ne može biti njegova druga žena.

Tili-Kolson je zatim iznela detalje o kojima se ne može pregovarati, insistirajući da dostojni kandidati moraju da budu u starosnom rasponu od 27 do 40 godina, da budu visoki najmanje 180 cm, da se mogu pohvaliti duhovitim britanskim smislom za humor i imaju jake afinitete prema sportu, životinjama i deci.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/ebtilley

- Jedini pravi fizički zahtev koji imam je da on mora da bude visok jer sam ja visoka. Izlazila sam sa muškarcima koji su bili nesigurni po pitanju visine, tražeći od mene da ne nosim štikle, i zbog toga se nisam osećala dobro - podelila je ona delić svoje intime.

Kada je u pitanju izgled, nije previše zahtevna. Međutim, na "TikToku" je ukazala na holivudske srcelomce poput zvezde "Tračare" Čaka Basa i dobitnika Oskara Metjua Mekonahija kao odlične primere muškaraca sa kojima bi volela da izlazi.

Da li momak ima fakultet ili auto, takođe nije bitno. I otvorena je da bude u vezi na daljinu. Ona je samo spremna da se skrasi sa svojim muškarcem zauvek.

Bonus video:

02:43

ZBOG OVOG OBIČAJA, SRBIJA JE NA STUBU SRAMA! Više od 230 dece prisilno gurnuto u brak: OVAJ ZAKON bi trebalo da promeni sve

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.