NEĆETE VEROVATI ŠTA SVE MLAĐI MUŠKARCI RADE ZBOG OVE ŽENE, SEBE NAZIVA KUGURAKOM: Jedan zahtev SVI MORAJU DA ISPUNE
Amanda, Foto: Printscreen Instagram/dugheed

neverovatno

NEĆETE VEROVATI ŠTA SVE MLAĐI MUŠKARCI RADE ZBOG OVE ŽENE, SEBE NAZIVA KUGURAKOM: Jedan zahtev SVI MORAJU DA ISPUNE

Amanda je terapeutkinja kojoj se zbog atraktivnog izgleda većinom obraćaju pripadnici jačeg pola, međutim, ona ima određeno pravilo od kojeg ne odstupa!

Objavljeno: 07:48h

Amanda (42) koja se predstavlja na društvenim mrežama kao Dugheed je terapeutkinja koja pokušava da odgovori mnogim pratiocima na razna pitanja uključujući i ona najintimnija. Ova žena ima skoro 27.000 pratilaca samo na Instagramu, a nije tajna da su muškarci upravo ti koji pokušavaju ne samo da dobiju određene životne savete od ove žene izraženih atributa, već pokušavaju i da je zavedu ili namame na izlazak.

Amanda pak ističe da ne voli starije, već isključivo muškarce koji su nekoliko godina mlađi od nje. Takođe, postoji uslov i za njih koji, ukoliko ne ispunjavaju, nikako ne izlazi sa njima.

- Zovu me kuguarka ili se*si puma zato što volim mlađe muškarce, ali nemam ništa protiv tih nadimaka, budući da je to tačno. Naravo da ne izlazim sa nekim ko recimo ima 19 ili 20 godina, ali nemam problema da onlajn proćaskam i sa njima. Mnogi muškarci se kriju iza lažnih profila ili su sigurniji u sebe kada je onlajn komunikacija u pitanju. S druge strane, to nije slučaj kada bi me uživo i videli - objašnjava ova žena, a prenosi Dejli star.

Mlađi muškarci su ti koji interesuju ovu kuguarku, ali ma koliko joj pojedini bili privlačni, ona se čvrsto drži jednog pravila od koga ne odstupa, a to je, da ne izlazi sa muškarcima koji žive sa majkom.

- Muškarac koji živi sa mamom je po pravilu nezreo, koliko god godina da ima. Mlađi muškarac ma koliko privlačan bio, on očekuje da ga neko tera da jede u određeno vreme, priprema mu obroke, tera ga na tuširanje ili mu posprema sobu, za šta ja zaista nemam živaca. Čim čujem da muškarac živi sa majkom, automatksi je diksvalifikovan. Jesam možda starija od pojedinih, ali svakako ne bih da im izigravam mamu - objasnila je Amanda.

Ova žena redovno objavljuje snimke i fotografije iz spavaće sobe na kojima je u donjem vešu, a komentari po pravilu ne izostaju.

- Čak i da živim sa mamom zbog tebe bih se preselio.

- Ti i moja mama nikako ne biste mogle da budete u istom kontekstu, čak i da jeste sličnih godina.

- Fanstastična si žena.

- O ovakvoj ženi sam oduvek maštao.

- Najlepša žena koju sam ikada video, zbog vas bih sve po kući radio sam, a i za vama bih usisavao - samo su neki od laskavih komentara putem kojih se mlađu muškarci udvaraju Amandi.

01:03

Majke i snajke finale

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.