LEŽALA JE U KREVETU SA SINOM, A ONDA JE NEŠTO POČELO DA SE POMERA: Kada je ugledala I ŠTA, SKOČILA JE KAO OPARENA
Ležala u krevetu, Foto: Printscreen/TikTok/meettheneals5

šok

LEŽALA JE U KREVETU SA SINOM, A ONDA JE NEŠTO POČELO DA SE POMERA: Kada je ugledala I ŠTA, SKOČILA JE KAO OPARENA

Snimak je sakupio 1,6 milion sviđanja i nasmejao je Tiktokere koji su rekli da je reakcija majke urnebesna i da je baš "nasela" na foru svoje ćerke

Objavljeno:

Igračke su sastavni deo detinjstva svakog deteta i mnogi će se složiti da su i onda kada smo mi bili deca, predstavljale nešto bez čega nismo mogli. Neko je imao par njih koje je "vrtieo" u krug i igrao se sa njima, dok su mnogi imali gomilu igračaka zbog kojih su okupljali čitav komšiluk da se igraju.

Međutim, plišane igračke su nešto što smo svi voleli kada smo bili mali i navikli smo da stoje na našem krevetu i da ih mazimo. Devojčice su te koje su posebno slabe na njih, međutim, jednako kao i one i dečaci uživaju i igranju se sa njima. Jedna devojčica je odlučila da se malo "poigra" ali sa svojom mamom, napravivši skrivenu kameru kako bi je malo uplašila.

Plišani meda je stajao na krevetu a majka isprva nije shvatila šta se zbiva

Dok je žena sa svojim sinčićem ležala na krevetu, devojčica je stavila medveda Tedija na naslon kreveta. Meda se u nekim momentima pomerao uz pomoć daljinskog upravljača koji je ona koristila, u čemu je devojčica beskrajno uživala. Budući da je mama bila okrenuta leđma i da nije videla šta se zbiva, dečaku nije promaklo to da shvati kako se nešto čudno dešava.

- Jesi videla to? Jesi videla šta se desilo?- pokazavši rukom kako se medved pomerio.

@meettheneals5 Her reaction was priceless? I pranked my mom to make her think a teddy bear is possessed? #prank #funny #meettheneals5 ♬ original sound - MeetTheNeals

-Šta je? Medved se pomera? Pomera se? Džoši gledaš previše filmove - zaključuje majka i okreće se na stranu.

Medved se u tom trenutku opet pomerio a onda pao na krevet.

- Čekaj, skloni se. Znam da nisam videla to što sam videla - uplašeno je dodala majka pomerivši se na drugi kraj kreveta.

Plišana igračka je počela opet da "skače" s jednog kraja na drugi, a žena je počela da vrišti i da ga udara ne znajući šta se dešava. Dok je izbezumljena žena stajala sa strane i pokušavala da shvati šta se dešava, nije odustaja a u jednom trenutku je i dečak krenuo da ga udara. Kada su se zaustavili iza naslona kreveta se pojavila njena ćerka koja se smejala i dala do znanja da je to sve njenih ruku delo.

- Od majke do egzorciste-

- Način na koji ona pokušava da istera đavola iz mede -

- Uvek veruj deci kada primete neke stvari-

- Moj stomak boli od ovolikog smeha - komentarisali su korisnici mreže.

Snimak je sakupio 1,6 milion sviđanja i nasmejao je Tiktokere koji su rekli da je reakcija majke urnebesna i da je baš "nasela" na foru svoje ćerke. Iako je majka odreagovala instiktivno ne znajući u čemu je problem, mnogima je bilo smešno što je ona vrštala i što je udarala plišanog medveda pokušavajući da ga zaustavi da se pomera. Dečak je u ovoj situaciji ostao pribraniji i samo je jednom pokušao da se "obračuna" sa nedužnim "medom.

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.