JELISAVETA ORAŠANIN SE SKINULA U SIBIRU: Kao da je PLUS, kako joj nije HLADNO samo u OVOME? (VIDEO)
Jelisaveta Orašanin, Foto: Printscreen/Instagram/jagodenamagli

BOMBA

JELISAVETA ORAŠANIN SE SKINULA U SIBIRU: Kao da je PLUS, kako joj nije HLADNO samo u OVOME? (VIDEO)

Očigledno je da supruzi Miloša Teodosića prija da se malo odmori od porodičnog života, i podseti se studentskih dana sa kolegama

Objavljeno: 09:07h

Jelisaveta Orašanin je odlučila da zameni toplu Italiju ruskim Sibirom! Samo privremeno, naravno, pošto je poznata glumica na turneji sa predstavom "Laž" u kojoj nastupa sa svojim omiljenim kolegama.

Nema sumnje da je odlasku u Rusiju "kumovao" i njen dobar drug Miloš Biković koji, takođe, igra u predstavi, a evo kako se ekipa zabavlja tokom putovanja.

U Novosibirsku su imali zadovoljstvo da proslave rođendan koleginice Tamare Krcunović, sa kojom Jelisaveta deli i kupe u vozu kojim glumci idu od grada do grada.

Očigledno je da supruzi Miloša Teodosića prija da se malo odmori od porodičnog života i podseti se studentskih dana kad se zabavljala sa svojim kolegama.

U Moskvi je Jelisaveta bila očarana čak i pogledom iz hotelske sobe, a slike iz teatra pokazuju koliko uživa u ovom putovanju.

U Sankt Peterburgu su glumicu obasuli cvećem i sitnim poklonima, a iz obilaska čuvenog Ermitaža nosi prelepe fotografije za uspomenu. Uz Miloša, tu je i Miodrag Radonjić pa je ekipa uvek spremna da zabeleži trenutke iz provoda.

(Espreso/Magazin Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.