U OVIM ZEMLJAMA ŽIVE ŽENE SA NAJVEĆIM GRUDIMA: Čekajte da vidite na kom mestu su SRPKINJE, plakaćete od SMEHA
Žensko telo, Foto: Jacques Alexandre / Alexandre Jacques / Profimedia

PUKLA BRUKA

U OVIM ZEMLJAMA ŽIVE ŽENE SA NAJVEĆIM GRUDIMA: Čekajte da vidite na kom mestu su SRPKINJE, plakaćete od SMEHA

Ove liste su naravno sastavljene tako što se meri prosek prosečne veličine grudi

Objavljeno:

Sajt "World data" objavio je zapanjumjuće istraživanje, na kome su Norvežanke na prvom mestu kada je u pitanju veličina grudi. Ovde se naravno govori o proseku, i kod njih se najčešće nose korpe C i D veličine, a žene iz Vijetnama imaju najmanje grudi.

Britanke i Amerikanke zauzele su četvrto i peto mesto C veličinom grudi, Crnogorke 32. mesto, a ono što je šokantno je da Srbije na ovoj listi uopšte nema, a da smo se prošle godine našli na 57. mestu.

Grudi
foto: Printscreen/YouTube/ Natalie Boucher

Na samom dnu liste su žene Bangladeša, Kambodže, Nepala i Demokratske Republike Kongo, gde su veličine grudnjaka najčešće bile AA.

Takođe je poznato da ove zemlje imaju mnogo niže stope BMI od mnogih zapadnih zemalja, pa su istraživači su rekli da zemlje u kojima su žene pate od gojaznosti, imaju i veće grudi.

GRUDI NA IZVOLTE! Mia Borisavljević davala intervju u nikada izazovnijem izdanju pa OTKRILA DA LI SUMNJA U VERNOST SUPRUGA:

02:30

GRUDI NA IZVOLTE! Mia Borisavljević davala intervju u nikada izazovnijem izdanju pa OTKRILA DA LI SUMNJA U VERNOST SUPRUGA

(Espreso/ Naj žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.