AKO JEDETE UVEČE U KREVETU ODMAH PRESTANITE: Kada saznate ŠTA MOŽE DA VAM SE DESI biće vam MUKA, ODRATNO
Hrana, Foto: Printscreen/Youtube/Lidiasfamilylife

jEZIVO!

AKO JEDETE UVEČE U KREVETU ODMAH PRESTANITE: Kada saznate ŠTA MOŽE DA VAM SE DESI biće vam MUKA, ODRATNO

Ukoliko uveče volite da grickate hranu u krevetu odmah prestanite jer to privlači bubašvabe

Objavljeno:

Svi vole uveče uz film da grickaju nešto, ali to nije uvek dobra opcija!

Naime, kako je objasnio dr Sem, koji na TikToku deli savete o zdravlju, ta navika može biti veoma opasna zato što će mrve i ostaci hrane u vašem krevetu ili pored njega privući inskete poput bubašvaba, što sigurno ne želite.

Bubašvaba u uhu

On je slikovito opisao slučaj mladića iz Kine koji je imao naviku da pred spavanje gricka čips dok gleda TV, a potom kesice sa do pola pojedenim čipsom ostavlja pored kreveta.

- Jedne noći probudio ga je oštar bol u uhu. Njegova majka je pogledala i ostala šokirana onim što je ugledala. Odveli su ga kod lekara koji je u uvetu pronašao bubašvabu - ispričao je dr Sem.

Bubašvaba
foto: Profimedia

Detaljnim pregledom utvrđeno je da mladić u uhu nema jednog insekta već čitavu porodicu, odnosno još 10 malih bubašvaba.

- Pre nego što se uspaničite i kreneta da čačkate soptvene uši morate da znate da je to retkost, ali može da se dogodi bilo kome - naglasio je on.

Prema rečima dr Sema, u uho tokom spavanja mogu da uđu i drugi insekti, kao što su pauci, jer ih privlači miris ušnog voska.

- Osim toga, ušni kanal je mračno i vlažno mesto, što insekti vole. Uz to, bubašvabe iz uha mladića iz Kine imale su nadohvat ruke i gomilu hrane. Na sreću svi insekti su ukolonjeni ih njegovog uha i on se u potpunosti oporavio - naglasio je dr Sem.

00:06

BILI SU KAO NOKAT I MESO: Dok je Buba Koreli u pritvoru, Jala Brat ne izlazi iz TERETANE, ni reč o prijatelju (VIDEO)

(Espreso/Sećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.