OVO SU NAJATRAKTIVNIJE ŽENE SRPSKIH KOŠARKAŠA: Jedan je ODLEPIO na PRVI POGLED, a drugom je SRCE BILO SLOMLJENO
Ilustracija, Foto: EPA

MORATE ZNATI

OVO SU NAJATRAKTIVNIJE ŽENE SRPSKIH KOŠARKAŠA: Jedan je ODLEPIO na PRVI POGLED, a drugom je SRCE BILO SLOMLJENO

Većina naših najpoznatijih košarkaša su u vezama ili brakovima, a evo i sa kim

Objavljeno:

Košarkaši su oduvek važili za najpoželjnije momke, a o našim košarkašima žene imaju samo reči hvale!

Privatni život srpskih košarkaša neprestano intrigira javnost. Na žalost mnogih devojaka mnogi od njih već imaju svoje lepše polovine, koje su im najveća podrška. Ovo su lepotice koje su osvojile srca naših aseva.

1. Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin

Pre nego što su se upoznali oboje su imali buran ljubavni život. Košarkaš je osvojio srca Sofije Rajović i Maje Ognjenović, dok je Jelisaveta bila u vezi sa kolegom Vukom Kostićem. Upoznali su se preko zajedničke prijateljice na njegovo insistiranje. Ljubav među njima je brzo planula. Venčali su se 2017. godine, imaju dvoje dece i danas žive na relaciji Italija - Srbija

2. Nikola Jokić i Natalija Jokić

Natalija je sve samo ne "obična žena košarkaša". Par se upoznao davne 2013. Sa Nikoline strane to je bila ljubav na prvi pogled. Par se razdvojio na kratko kad je Natalija otišla na studije u Ameriku. Uprkos tome, ova srednjoškolska ljubav je opstala, a 2022. godine postali su roditelji ćerke Ognjene. Pre dva dana Nikola je proglašen za MVP, a njegova najveća podrška i vetar u leđa su upravo Natalija i ćerkica.

3. Nemanja Nedović i Mina Milutinović

Nemanja i Mina venčali su se 2020. godine. Pre nego što su izgovorili sudbonosna "DA" par je bio u dugogodišnjoj vezi. Nedavno su Mina i Nemanj postali i roditelji.

4. Nemanja Bjelica i Mirjana Piletić

Kada je 2012. godine objavljeno da se Nemanja Bjelica oženio, srca hiljade devojaka koje obožavaju ovog Beograđanina bila su slomljena na komadiće. Ime njegove supruge je Mirjana, dok popularni košarkaš sa njom ima ćerkicu Niku.

5. Danilo Anđušić i Ivana Maksimović

Košarkaš Partizana uživa u braku sa streljačicom Ivanom Maksimović.

Par je pre tri godine dobio sina, a pre nego što je uplovio u vezu, a zatim i brak sa Ivanom, Danilo je bio oženjen svojom nekadašnjom dugogodišnjom devojkom Jelenom Jovanović, danas Krstičić.

00:19

Jelisaveta Orašanin u tanga kupaćem kao nindža ratnica

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.