ZVALI JE "BETMEN" ZBOG LICA, A DANAS JE PRAVA LEPOTICA: Kad vidite kako izgleda POSLE ZAHVATA, bićete u ŠOKU (FOTO)
Devojčica, Foto: luna lobe hope Instagram Printscreen

PRELEPA JE

ZVALI JE "BETMEN" ZBOG LICA, A DANAS JE PRAVA LEPOTICA: Kad vidite kako izgleda POSLE ZAHVATA, bićete u ŠOKU (FOTO)

Dete koje su drugi roditelji vređali i ismevali....

Objavljeno: 09:56h

Nijedno dete ne bi trebalo da bude predmet ismevanja i uvreda, ili da se oseća manje važnim zbog svoje različotosti, a jedna mama je to najbolje znala. Kada je Lunina mama bila svedok zadirkivanja njenog deteta, njeno srce je čvrsto odlučilo da napravi promenu.

Pored njenog muža, koji je u svemu podržava, ovi roditelji su učinili sve u potrazi sa ponovnim osmehom svoje devojčice, koja se rodila drugačija.

Karolina i njen suprug Tijago Tavares, nisu imali pojma šta da očukuju na putu svog roditeljstva. Ovaj par sa Floride, tek kada je ugledao svoju ćerkicu shvatio je koja ih neverovatna avantura čeka. Luna Tvares Fener rođena je sa jedinstvenim mladežom, tamnom mrljom koja je prekrivala značajan deo njenog malog lica, nalik Betmenovoj maski. Ova ''fleka'' prekrivala je njene oči, nos, obraze i deo čela, od rođenja.

Međutim, nisu svi delili iste misli i osećanja o njenoj jedinstvenosti. Karolina se seća bolnog incidenta, kada je jedna mama dala uvredljive komentare o njenoj devojčici, pa je čak išla toliko daleko da ju je nazvala ''čudovište''. Te reči su duboko ranile ovu majku, i ostavile je sa osećajem povređensoti i uznermirenosti. Nije mogla da podnese da neko vređa njenu ćerku, i razmišljala je kakva je tek budućnost čeka, sa decom koja umeju biti okrutna, jednako kao i pojedini roditelji. Donela je odluku.

Imajući dobrobit svoje male princeze na prvom mestu, porodica Tavares krenula je na putovanje koje ih je odvelo van Amerike. 2019. Karolina je bila čvrsta u odluci da krene na put Lunine promene, uprkos tome što se usput suočavala sa kritikama i skepticizmom.

Zajedno sa suprugom, neumorno su prikupljali sredstva, dobijajući pomoć od anonimnih donatora, i cele njihove zajednice. Oni su ova dela ljubaznosti smatrali pravim čudima!

Nijihovi napori su se isplatili, kada su otkrili da Luna ima stanje zvano - urođenji melatocitni nevus, prenosi Bright side, zbog čega joj se i pojavo taman mladež na licu.

Srećom, njihovo putovanje u inostranstvo dovelo je do značajnog napretka, nakon nekoliko operacija, sprečavajući rizik od raka kože. Lekari su bili zadivljeni Luninom saradnjom, uzevši u obzir da se deca često plaše medicinskih procedura.

Lunin doktor je rekao da je nevus skoro nestao nakon šest operacija. Devojčica nastavalja da očarava sve oko sebe svojom ljupkom i veselom prirodom, a njen zarazni osmeh zrači nadom i radošću. Lunina budućnost sada je ispunjena beskrajnim mogućnostima, a sve zahvaljujući nepokolebljivim naporima i bezgraničnoj ljubavi njenih roditelja.

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.