NIKAD NE BISTE POGODILI ZNAČENJE SIMBOLA NA ETIKETAMA "ZARE": Ovo niko nije znao do OVOG TRENUTKA (VIDEO)
Etiketa, Foto: Printscreen/Tiktok/officiallyoutfits

ko bi rekao

NIKAD NE BISTE POGODILI ZNAČENJE SIMBOLA NA ETIKETAMA "ZARE": Ovo niko nije znao do OVOG TRENUTKA (VIDEO)

Krug označava da je odevni predmet velikog kroja, trougao da je mali kroj, a kvadrat označava da odgovara standardnoj veličini

Objavljeno:

Modna blogerka Vanesa koja je popularna na TikToku izazvala je pravu pometnju na internetu kada je otkrila da brend Zara ima skriveni simbol na unutrašnjoj etiketi koji olakšava pronalaženje veličine koju nosite.

- Kada tražite farmerke, obratite pažnju na etiketu, tamo će biti krug, trougao ili kvadrat - rekla Vanesa.

Nakon objavljivanja podatka o postajnju skrivenih simbola na Zarinim komadima hiljade žena potrčalo je do svojih ormara kako bi proverile etikete svoje odeće, prenosi Daily Mail.

Veličine ženske odeće mogu biti veoma varijabilne, često se razlikuju između brendova. Ono što je L veličina u jednoj prodavnici, u drugoj je S.

Trougao, krug i kvadrat

Krug označava da je odevni predmet velikog kroja, trougao da je mali kroj, a kvadrat označava da odgovara standardnoj veličini.

Druga korisnica TikToka po imenu Brok Pejdž primetila je trend i rekla da je jedna zaposlena u Zari potvrdila teoriju kada je posetila radnju.

- Otkrila sam najluđi trik Zare ikada i promeniće vam život na bolje - rekla je u ona.

"Dakle, žena koja radi na kasi mi je objasnila da sve što ima kvadrat na sebi znači da je odeća u standardnoj veličini, a sve što ima trougao na sebi znači da morate uzeti veću veličinu. Sledeći put kada kupujete, obratite pažnju na etikete."

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.