OVU JUGOSLOVENSKU SU VOLELI SVI MUŠKARCI, A MUŽ JE PREVARIO SA ENOM BEGOVIĆ: Evo kako ona DANAS IZGLEDA (FOTO)
Beba Lončar, Foto: Print Screen Youtube/b92

paŽnja

OVU JUGOSLOVENSKU SU VOLELI SVI MUŠKARCI, A MUŽ JE PREVARIO SA ENOM BEGOVIĆ: Evo kako ona DANAS IZGLEDA (FOTO)

Iako je kraj sebe imao jednu od najpoželjnjih žena bivše Jugoslavije, Josip je lepu Bebu prevario sa mlađom koleginicom Enom Begović

Objavljeno: 10:47h

Beba Lončar i Josip Radeljak su živeli kao na filmu, a onda su posle 23. godine zajedničkog života odlučili da stave tačku na brak. Razlog je bio Josipova prevara. Iz braka sa njim Beba ima sina Lea.

Iako je kraj sebe imao jednu od najpoželjnjih žena bivše Jugoslavije, Josip je lepu Bebu prevario sa mlađom koleginicom Enom Begović. - To se zove zamor materijala. Sećam se da smo živeli fantastično i posle smo počeli da idemo na živce jedno drugom. Dok je odnos muškarca i žene stalno zavođenje, ništa nije problem. Ali ljubav, nažalost, nije večna, ma koliko mi žene to romantično želele. I tu su muškarci pametniji. Oni se lakše upuštaju u nove veze, više reskiraju. To je zato što živimo u muškom svetu. Njima se preljuba oprašta, a kojoj bi ženi bilo oprošteno da ostavi muža sa sve decom i nađe 20 godina mlađeg frajera? Pa stavili bi je na stub srama. Samo, ko smo mi da sudimo ljubavi- rekla je ranije Beba.

Raspad braka ne bi bio toliko traumatičan i bolan za Desanku da njen suprug nije insistirao na tome da on ima starateljstvo na sina, pisao je pre nekoliko godina jutarnji.hr.

Beba Lončar
foto: Print Screen Youtube/b92

Radeljak je prema pisanju jutarnjeg, a kako pričaju njihovi tadašnji prijatelji, predložio miran život u Beogradu daleko od sina Lea, zahtevajući da zaboravi na dečaka.

No, ipak to mu nije pošlo za rukom. Leo i Beba, su se godinama kako piše jutanji.hr tajno sastajali u Londonu u kojem je Leo studirao.

Iako je svih ovih godina, zbog svog sina, bila deo života bivšeg supruga, gledajući svaki njegov potez očima ostavljene i ranjene žene, Beba je očito odlučila da detalje svog života i braka s Jospiom zauvek zadrži za sebe.

- Bože moj, svi grešimo... Sve je to deo života. Uvek sebi kažem - ako sam pogrešila, sve to sam debelo platila i nikome nisam ostala dužna (smeh)- rekla je ranije za "Press" Beba Lončar.

Evo kako ona danas izgleda:

1 / 2 Foto: Print Screen Youtube/b92

Pogledajte glumca i glumicu na kvizu znanja:

01:14

GLUMAC I GLUMICA U KVIZU NA KAKAV NISTE NAVIKLI! Pogledajte njihove odgovore, NA PRVOM JE VEĆ KRENULO ZNOJENJE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.