GLUMICA KOJU SU OBOŽAVALI U SRBIJI OTKRILA KAKO SE REŠAVA STRESA: Obratite pažnju šta je RADILA SA RUKAMA
Odri Hepbern, Foto: Printscreen/Youtube/ Movieclips Classic Trailers

MORATE ZNATI

GLUMICA KOJU SU OBOŽAVALI U SRBIJI OTKRILA KAKO SE REŠAVA STRESA: Obratite pažnju šta je RADILA SA RUKAMA

Nikada ne biste rekli da ova legendarna glumica i naše bake imaju nešto zajedničko! A evo i šta:

Objavljeno: 13:28h

Oslobađanje od stresa ne zahteva samo duh i dobar odmor, već i neke aktivnosti na koje smo svi zaboravili. Naše bake i glumica Odri Hepbern su se od stresa oslobađale pletenjem!

Nakon objavljivanja filmova "Doručak kod Tifanija" i "Rimski odmor" Odri je postala popularna, ali je više volela da provodi večeri sama umesto na bučnim okupljenjima. Odmarala se od društva, stresa i intenzivnog glumačkog rada uz pomoć pletenja. Vremenom su se iznova pojavljivale fotografije glumice sa iglama za pletenje i klupkom prediva, čak i između scena snimanja.

Pletenje
foto: Printscreen/Youtube/onlineumetnickaskola8489

U životu glumice bilo je stresa i preokreta. Odri je imala pobačaja četiri puta, a jednom se to zamalo dogodilo zbog nesreće na setu. Na snimanju jednog filma u kojem je trebao konj da je zbaci i da ima izazovne scene, glumica je već bila trudna, morala je da se brine o sebi. Kako bi se ​​smirila, počela je da plete male čizme i džempere za bebu.

Glumica je mogla da kupi stvari koje je želela, ali kako je navodila, plela je iz ličnog zadovoljstva. Tokom pletenja se oslobađamo stresa, um se čisti od negativnih misli i briga, fokusirani smo na sadašnji trenutak. Kada pletemo, opušteni smo, relaksirani i vežbamo fokus. Ako ste često pod stresom, možda bi upis na kurs pletenja bio pravi izbor da se opustite i naučite nešto lepo i kreativno.

A ovde pogledajte natalnu kartu Vladimira Putina:

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/Sensa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.