MIRA FURLAN JE DAVNO OTKRILA KAKO AMERIKANCI VIDE SRBE: Ove REČI će ZABOLETI, da l' su REALNI
Mira Furlan, Foto: Profimedia

otkrila još tad

MIRA FURLAN JE DAVNO OTKRILA KAKO AMERIKANCI VIDE SRBE: Ove REČI će ZABOLETI, da l' su REALNI

Miri Furlan uloga Danijel Ruso donela je potpuno drugačiji status u Americi. Na ComicConu 2005. godine Furlan nije krila da je iznenađena ljudima među kojima se našla

Objavljeno:

Nekoliko glumaca iz bivše Jugoslavije uspelo je da zakorači u sferu svetske kinematografije i pokaže šta zna i ume milionima širom sveta. Mira Furlan iako je imala angažmane u evropskim filmovima i zapadnoj produkciji, uloga Danijel Ruso, francuskinje koja je 16 godina provela na misterioznom ostrvu i izgubila razum, u seriji "Lost" donela joj je svetsku slavu.

Miri Furlan uloga Danijel Ruso donela je potpuno drugačiji status u Americi. Na ComicConu 2005. godine Furlan nije krila da je iznenađena ljudima među kojima se našla.

"Znate ja potičem iz nezavisnog filmskog sveta i pozorišta. Ovo je sve za mene novo. Čak sam na ovim konvencijama stekla prijatelje. Upoznala sam ženu koja je veliki fan mog lika u seriji "Lost". Videla sam je nekoliko puta, pričale smo, na kraju smo postale prijateljice, i sad je moj asistent", rekla je Mira, a prenosi Blic žena.

Mira Furlan
foto: prentscreen/youtube/RTS Prikazuje

To što je u Srbiji bila ostvarena glumica joj nije značilo mnogo na kastinzima.

- Sjedinjene Američke Države su, kao što znamo, vrlo zatvorena zemlja, koju ne zanima ništa osim nje same. Mislim da većina Amerikanaca ne zna gde je tačno bila zemlja zvana Jugoslavija. Kao što ne znaju ni gde su nove zemlje nastale na tom prostoru. Sve je to za većinu ovdašnjeg stanovništva nepoznanica - ispričala je Mira.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.