SVI GLEDALI ISPOD STRUKA KAD JE USTALA, NISU MOGLI DA SKINU POGLED: Zbog Sarine HALJINE SE I ČAŠE LOMILE (VIDEO)
Manekenka Sara Dal, Foto: Printscreen/Instagram/di_vsn

PRIVUKLA SVU PAŽNJU

SVI GLEDALI ISPOD STRUKA KAD JE USTALA, NISU MOGLI DA SKINU POGLED: Zbog Sarine HALJINE SE I ČAŠE LOMILE (VIDEO)

Efekat je postignut i korisnici društvenih mreža su se sjatili da komentarišu ovaj neobičan nastup

Objavljeno:

Modne revije su najčešće jedinstveni umetnički performansi, osmišljeni više da privuku pažnju i podstaknu na razgovor nego da prikažu iole praktičnu odeću. Stoga se ekscentrični dizajneri utrkuju u otkačenim idejama, a neke od njih mogu biti veoma zbunjujuće “običnom svetu”.

Upravo to se dogodilo tokom nedavne Nedelje mode u Kopenhagenu, kada je manekenka prošetala u haljini, koja je u stvari stolnjak na stolu za kojim je sedela.

Ova “avangardna” kreacija delo je brata i sestre Sajmona i Nane Vik, kojima se mora odati priznanje jer su zaista svima privukli pažnju i iznenadili posetioce koji su navikli da ludorije budu ograničene na pistu.

Na snimku koji je postao viralan na društvenim mrežama, Sara Dal, devojka Sajmona Vika, koja je trebalo da zatvori šou, sedela je za stolom među gostima. Kada je došlo vreme da ustane, ona je sa sobom povukla ceo stolnjak i počela da hoda, dok su se svi u čudu okretali za njom. Ona je za sobom takođe povukla čaše i tanjire sa napola pojedenom hranom.

Efekat je postignut i korisnici društvenih mreža su se sjatili da komentarišu ovaj neobičan nastup.

– Za sve zbunjene, poenta je u vrednovanju iznenađenja/šoka. Visoka moda se ne bavi odećom koja može da se nosi, već služi za ostavljanje emocionalnog utiska, to je umetnost performansa – objasnio je neko u komentarima.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.