KADA JE STIGLA PO ĆERKU U VRTIĆ PRIMETILA JE ČUDNU POJAVU NA NJOJ: Vaspitačice su joj uradile NEOPROSTIVU STVAR
Ilustracija, Foto: Profimedia

sramota

KADA JE STIGLA PO ĆERKU U VRTIĆ PRIMETILA JE ČUDNU POJAVU NA NJOJ: Vaspitačice su joj uradile NEOPROSTIVU STVAR

Naime, dete je ostavila u vrtiću dok je bila u školi, koju je uskoro trebalo da završi, ali kada je došla po devojčicu primetila je crvenilo između obrva

Objavljeno: 12:24h

Majka Alisa Salgado (19) bila je šokirana kada je shvatila šta su vaspitačice u vrtiću “Boys & Girls Club” u gradu Pasko u američkoj državi Vašington uradili njenoj dvogodišnjoj ćerki Lilaji.

Naime, dete je ostavila u vrtiću dok je bila u školi, koju je uskoro trebalo da završi, ali kada je došla po devojčicu primetila je crvenilo između obrva. Nakon što je malo bolje pogledala, shvatila je da su učiteljice počupale dlačice koje su povezivale obrve devojčice.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Nebojša Mandić

– Odmah sam pozvala direktorku i zatrpala je porukama, a ona je pokušavala da nađe gomilu izgovora. Kada sam jutros došla kod nje sa ćerkom, nasmejala mi se u lice i izrekla gomilu laži. Ja sam majka i ovo se nikada ne bi smelo ponoviti, a oni uopšte nisu imali pravo da diraju moje dete – napisala je 19-godišnjakinja na Fejsbuku, a njena objava se brzo proširila.

Ona je otkrila da se to nije dogodilo samo njoj, već je u istoj situaciji bila i majka po imenu Glenda Marija Kruz. Vaspitačice su depilirale obrve njenog sina.

Vrtić/Ilustracija
Vrtić/Ilustracijafoto: Dado Đilas

– Njihova koža je tako nežna. Kada sam sve prijavila ženi koja je odgovorna, rekla je da je razgovarala sa zaposlenima, a oni su rekli da to nisu uradili. Sa osmehom na licu me je pitala šta hoću od nje i rekla da me niko ne tera da sina vodim u vrtić – rekla je majka dvogodišnjeg dečaka.

Nakon što je slučaj objavljen u medijima, iz vrtića su saopštili da ceo slučaj istražuju, a majke su depilaciju prijavile policiji.

(Espreso/Objektiv/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.