OVA POZNATA GLUMICA JE SESTRA ROKSANDE ILINČIĆ: Bila je u centru SKANDALA, isplivalo sve o njihovom ODNOSU
Iva Ilinčić, Foto: Printscreen, RTS

DA LI STE ZNALI?

OVA POZNATA GLUMICA JE SESTRA ROKSANDE ILINČIĆ: Bila je u centru SKANDALA, isplivalo sve o njihovom ODNOSU

Roksanda se već godinama uspešno bavi dizajnom odeće, a neke od njenih komada ponele su najpoznatije žene sveta

Objavljeno:

Kada je moda u pitanju Srbiji je obraz osvetlela mlada devojka puna samopouzdanja, koja ima toliko istančan modni ukus da je njime uspela da osvoji ceo svet.

I ako do sada niste pogodili, reč je o čuvenoj Roksandi Ilinčić. Roksanda se već godinama uspešno bavi dizajnom odeće, a neke od njenih komada ponele su najpoznatije žene sveta.

Na njene modne kreacije nije ostala imuna ni nekadašnja prva dama Amerike, Mišel Obama. Tokom jednog od pojavljivanja, koje je upriličeno u Atlanti, Roksanda je izazvala veliku pažnju medija.

Roksanda je već dobro poznato ime širom granica Holivuda, ali nije jedina poznata dama iz porodice Ilinčić. Ono što o njoj retko ko zna jeste to da ima poznatu sestru, koja se odličnom glumom dokazala pred domaćom publikom.

Iako su u rodbinskim vezama ni kreatorka ni glumica ne govore često u medijima o tome.

Uprkos tome što joj je čuvena modna kreatorka Roksanda Ilinčić rođaka, mlada glumica Iva Ilinčić ipak se ne savetuje sa njom oko izbora garderobe.

Iva je bila nedavno u jeku skandala zajedno sa Milenom Radulović u vezi tvrdnji o profesoru glume Miroslavu Aleksiću.

Rado prihvata savete od majke, posebno kada su u pitanju izbori odevnih kombinacija.

Sa Roksandom, čije modele nose mnoge slavne žene poput princeze od Velsa Ketrin, Kejt Blančet, Kire Najtli i Naomi Vots, ne čuje se i ne konsultuje često jer nisu toliko bliske, ali uvek je raduju zajednička okupljanja na kojima mogu da se ispričaju.

- Presrećna sam što mi je Roksanda rođaka, ali moram reći da sam osećaj za modu nasledila od mame. U izgradnji stila mi je puno pomogla, ona je žena koja fantastično ume da odabere i nosi odeću. O tome učim i dalje, ali mogu reći da volim jednostavnost u službi udobnosti, elegancije i ženstvenosti - otkrila je Iva jednom prilikom za domaće medije.

(Espreso/Nportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.