BRUKA U BIOSKOPU: Žena gledala šta MLADI PAR radi PRED SVIMA, film morao da SE PREKINE (VIDEO)
Ljudi u bioskopu, Foto: Printscreen/TikTok/cassrrz

hit

BRUKA U BIOSKOPU: Žena gledala šta MLADI PAR radi PRED SVIMA, film morao da SE PREKINE (VIDEO)

– Zaposleni u bioskopu su na kraju mladićima poklonili nove karte i rekli im da dođu još koji dan da pogledaju film do kraja – dodala je autorka snimka koji je već prikupio 15 miliona pregleda

Objavljeno: 08:48h

Možda je samo bilo do mraka biskopske dvorane, možda do radnje u filmu, ali jedan par je pre neki dan navodno bio toliko neprimeren tokom projekcije „Avatara: Put vode“ da je osoblje moralo da upali svetla i isprati ih iz dvorane.

Nigde nije navedeno koliko je daleko otišlo pri tokom “razmene nežnosti”, ali je zato žena koja je svedočila o incidentu u meksičkom Mentereju korisnicima TikToka objasnila da je projekcija prekinuta na zahtev jedne uzrujane gospođe.

– Gospođa je prijavila osoblju da je jedan gej par preterao u ispoljavanju strasti, pa je nastup prekinut sve dok mladi ne napuste salu – napisala je devojka po imenu Kasandra i dodala da su se optuženi pred zaposlenima biskopa izjasnili da nisu krivi.

– Zaposleni u bioskopu su na kraju mladićima poklonili nove karte i rekli im da dođu još koji dan da pogledaju film do kraja – dodala je autorka snimka koji je već prikupio 15 miliona pregleda.

(Espreso/Objektiv/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.