NAKON VILE NA ZVEZDARI, OVO JE NOVI STAN NATAŠE NINKOVIĆ: Kada čujete s KAKVIM MUŠKARCEM živi, zanemećete (FOTO)
Nataša Ninković, Foto: Marina Lopičić

otkrivamo

NAKON VILE NA ZVEZDARI, OVO JE NOVI STAN NATAŠE NINKOVIĆ: Kada čujete s KAKVIM MUŠKARCEM živi, zanemećete (FOTO)

Nataša je bila tokom 2021. godine, osim na poslovne planove fokusirana i na uređenju novog doma

Objavljeno:

Nataša Ninković poslednjih godina imala je nekoliko značajnih promena u životu, a osim što su joj bliznaci Beograd zamenili inostranstvom, kako bi se školovali, vilu na Zvezdari zamenila je stanom u jednom luksuznom kraju.

- Vila je bila prevelika za Nenada i njih pa je Nataša u dogovoru sa suprugom odlučula da kupe stan u jednom elitnom kraju. Pošto su joj se sinovi snašlu i inostranstvu, Nataša i Nenad su razmišljali da im kupe stan kako bi im obezbedili krov nad glavom. Njima je dovoljna manja kvadratura. Nataša voli toplinu porodičnog doma, tako da stan u kojem su napravila je da bude pravo gnezdo u kojem se oseća srećno - kaže izvor blizak glumici.

Nataša je bila tokom 2021. godine, osim na poslovne planove fokusirana i na uređenju novog doma.

1 / 9 Foto: Printscreen Instagram/natasaninkovic

- Zamislila je kako će da izgleda stan, a onda je angažovala dizajnera enterijera koji se pozabavio uređenjem po Natašinoj ideji. Nataša je veliki perfekcionista i ništa nije prepustila slučaju. Dok nije ispalo kako je zamislila nije želela da se useli. Inače, Nataša voli da prijatelje okuplja, a kako je ranije rekla privilegiju da je dobro poznaje samo ima odabrani krug ljudi.

- Moji najbliži, znači porodica i prijatelji. Premda, onaj ko hoće, može da vidi sve što hoće jer sam dosta transparentna - rekla je Nataša za crnogorsku “Graciju”.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.