OSTAVILA MUŽA ZBOG EGIPĆANINA: Porodica prekinula svaki kontakt sa njom, NEMA VIŠE NIKOG (FOTO)
Foto: Profimedia

planiraju venčanje

OSTAVILA MUŽA ZBOG EGIPĆANINA: Porodica prekinula svaki kontakt sa njom, NEMA VIŠE NIKOG (FOTO)

Vereni su već tri godine

Objavljeno: 21:54h

Kad je 2018. godine otišla sa mužem u Egipat na odmor, vaspitačica Džoana Girling (47) iz Velike Britanije nije ni slutila da će u zemlji faraona i piramida upoznati muškarca za kojim će “izgubiti glavu” i sa kojim će ući u emotivnu vezu.

U hotelu u kom je odsela upoznala je 20 godina mlađeg konobara i svake noći se iskradala iz sobe kako bi provodila vreme sa njim. Po povratku u Veliku Britaniju prestala je da živi sa mužem i ubrzo se vratila u Egipat kako bi što bila što bliže svom voljenom.

Ali, mesec dana kasnije ostala je bez novca, zbog čega je morala da se vrati u domovinu i nastavi da radi. Ubrzo je usledio šok, piše "TheSun".

- Dok sam bila u Egiptu zbog ljubavi, potrošila sam 1.700 evra. Čim sam se vratila u Britaniju dečko mi je poslao užasnu poruku. Napisao mi je da sam debela i ružna i da mu se nikada više ne javljam - podelila je Džoana svoje bolno ljubavno iskustvo.

Duboko razočarana u muškarce, godinu dana kasnije odlučila je da se preseli u Egipat i tamo započne novi život.

Jedne večeri u šopingu je upoznala vlasnika prodavnice začina Hisma Figoa (39) koji je ponudio da je taksijem isprati do stana. Proveli su nezaboravnu noć i odmah zatim otpočeli vezu.

Iako u početku nije mogla da mu veruje zbog prethodnog lošeg iskustva sa drugim Egipćaninom, Džoana se ipak zaljubila. Hism i Džoana vereni su već tri godine i planiraju venčanje.

U vreme lokdauna ostala je bez posla, pa se zajedno sa Hismom pridružila njegovoj porodici u kući u Luksoru.

- Nisam radila, pa nismo imali novca da plaćamo stan u Hurgadi - priznala je Džoana i dodala da su nastavili da žive sa porodicom njenog verenika kako bi uštedeli nešto novca.

Vratila se u Veliku Britaniju kako bi završila proces razvoda i mogla da se uda za Hisma.

Ali, ne gledaju svi blagonaklono na ovu ljubav. Džoanina porodica je preneražena zbog njene odluke da napusti domovinu i preseli se u Egipat, zbog čega su prekinuli svaki kontakt sa njom.

- Znaju da sam trenutno u Britaniji, ali niko od njih neće da mi se javi - komentariše Džoana.

- Završila sam papirologiju oko razvoda i moram da čekam tri meseca da bih ponovo mogla da se udam, ovog puta za Hisma. On je preuzeo na sebe organizaciju svadbe koja je planirana za januar iduće godine. Ja sam ostala u Britaniji da bih uštedela još nešto novca.

Džoana otkriva da sa budućim suprugom već godinu dana pokušava da dobije dete.

- Moja porodica više ne želi da se čuje sa mnom, ali ja imam njegovu porodicu koja me voli, i to mi je jedino važno - poručuje Džoana.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.